50 тисяч євро "комусь": Мірошниченко розповів три схеми, як в Україні заробляють на дітях
50 тисяч євро "комусь": Мірошниченко розповів три схеми, як в Україні заробляють на дітях

50 тисяч євро "комусь": Мірошниченко розповів три схеми, як в Україні заробляють на дітях

Відомий український телеведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна нещодавно стали батьками втретє – вони всиновили хлопчика з Житомирського дитбудинку. Зіткнувшись із питанням всиновлення, подружжя дізналося про три схеми, як в Україні заробляють на дітях та скільки це коштує.

Обурливою інформацією Мірошниченко поділився з телеведучою Марією Єфросиніною на YouTube. Артист пояснив, що на малюках, які з різних причин опинилися в дитбудинках та інших подібних установах, заробляють шалені гроші (щоб подивитися фото і відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Держава не зацікавлена в усиновленні дітей. За обігом бабла ця сфера не поступається наркороргівлі, торгівлі зброєю, проституції. На дітях заробляють колосальне бабло. Встати в чергу за здоровою новонародженою дитиною – 50 тисяч євро", – розповів ведучий.

50 тисяч євро "комусь": Мірошниченко розповів три схеми, як в Україні заробляють на дітях

На запитання, кому змушені платити батьки, артист відповів: "Комусь". Проте Мірошниченко додав, що їм суму не озвучували, адже хвилювалися, що медійне подружжя підніме шум навколо цієї теми. Про ціну за місце в черзі сотні людей розповіли дружині зірки.

"Вони не можуть про це публічно говорити, бо вони вже співучасники цього процесу. Довести ж це неможливо. Схема відпрацьована на всіх рівнях. Але це не найбільше. Найбільше заробляють на дітях, які залишаються в дитбудинках, інтернатах, будинках сімейного типу", – пояснив гість Марії Єфросиніної.

Ведучий назвав три основні схеми, як недобросовісні люди маніпулюють дітьми, щоб отримати гроші від держави. "Життя однієї дитини в якомусь закладі державі обходиться дуже дорого, а насправді вона банан в житті не бачила. На одну дитину йдуть колосальні гроші, а в результаті дитина яблука по святах їсть. До дитини доходять копійки", – сказав артист.

Інша тема, на якій спекулюють в дитбудинках – це здоровʼя малюків. За словами зірки, держава виділяє окремі гроші на здоровʼя дітей, а отже їм спеціально "приписують" захворювання, що може відлякати потенційних батьків і забрати в вихованців можливість потрапити в сімʼю.

"Третя схема – будинки сімейного типу. 100 дітей можуть жити в цьому будинку, а його не існує. Тільки якщо їде перевірка, дітей збирають і показують. Фантомні будинки", – поділився Мірошниченко.

Як писав OBOZREVATEL, раніше Мірошниченко розповідав, що Марсель – всиновлений син пари – народився передчасно і важив лише 1 кг 400 г, що є критично мало. Через це від дитини відмовилися ще у пологовому будинку.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel, Threads та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader