На Львівщині через ракетну атаку постраждало 15 людей, зокрема 10-річна дівчинка
На Львівщині через ракетну атаку постраждало 15 людей, зокрема 10-річна дівчинка

На Львівщині через ракетну атаку постраждало 15 людей, зокрема 10-річна дівчинка

Внаслідок ранкової ракетної атаки Росії на Львівську область постраждало 15 людей. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

- Під час цієї ракетної атаки, на щастя, обійшлося без загиблих. Постраждали 15 людей. Наймолодшій потерпілій 10 років, найстаршій – 72. У більшості потерпілих царапини й порізи через вибиті вікна, забої. П'ятьох людей госпіталізували, — написав він.

Козицький розповів, що росіяни атакували Львівську область в період крилатими ракетами з 05:20 до 05:30. Влучили шість ракет, одну ракету збили сили ППО.

Внаслідок атаки на Львівщину пошкоджено близько 40 будинків. 

У самому Львові — руйнувань зазнали 20 будинків у Залізничному районі. Найбільше – на вулицях Каховській та Патона, були загоряння, пошкоджені вікна й дахи. У Львівському медичному фаховому коледжі «Монада» вибиті вікна. Також сталося загоряння у трьох будівлях промислового підприємства. Одна з ракет влучила по території дитячого садка, пошкоджена будівля дитсадка.

У Львівські області у селі Ставчани Львівського району пошкоджені 15 приватних будинків та легкові автомобілі. У селі Суховоля Львівського району уламками від ракет пошкоджені чотири приватні будинки.

У ДСНС України розповіли, що о 10:20 ліквідували пожежу у п’ятиповерховому житлового будинку у Львові.

Заступник керівника Офісу президента України Олексій Кулеба раніше повідомляв про десять постраждалих на Львівщині. Мер Львова Андрій Садовий заявляв, що у Львові пошкоджено понад сто помешкань, вибито понад 500 вікон та зруйновано дитячий садок. Чотири людини отримують медичну допомогу, загрози їх життю немає.

Теги за темою
російська агресія Львів Львівська область
Джерело матеріала
loader