Зубні протези – гарна посмішка у будь-якому віці
Зубні протези – гарна посмішка у будь-якому віці

Зубні протези – гарна посмішка у будь-якому віці

Поговорімо про досить делікатну тему – зубні протези. Усі люди з віком стикаються з неприємною ситуацією, як незворотна втрата зубів. Але ж це не вирок. Відновити зовнішній вигляд, повернути усмішку та впевненість у собі можна за допомогою часткових або повних зубних протезів в Києві. Частковий зубний протез підійде для заміни декількох зубів, а повний, відповідно, для заміщення усіх зубів. Проте як встановлюється цей протез та яким призвичаїтись до життя з ним, ми й поговоримо у даній статті.

64d9e0b4f1bdc.webp

Процес виготовлення зубних протезів

А ви знали, що до середини 19 століття для виготовлення зубних протезів використовували справжні зуби? Для цих цілей брали переважно зуби загиблих вояків. Як добре, що ми живемо у світі передових технологій. Сучасні протези переважно виготовляють з акрилової смоли, зовні вони виглядають як справжні зуби. Такі протези зроблені суворо за зліпком щелепи, з урахуванням особливостей ротової порожнини та повинні комфортно прилягати до ясен. У процесі протезування виділяють кілька кроків, які здійснює фахівець:

  1. Огляд та планування майбутньої моделі – підбирають форму і відтінок.
  2. Зняття зліпків за допомогою спеціальної маси.
  3. Пацієнт приходить на першу примірку.
  4. Якщо людина почувається комфортно, то протезист підганяє її по всім параметрам та зміцнює дану робочу модель.
  5. Відбувається друга примірка.
  6. Якщо виходить все добре, то фахівець обробляє модель – шліфує та полірує.
  7. Лікар може займатися установкою готового імпланту. Що відбувається доволі швидко та безболісно.

Нове життя з зубними протезами

Багато людей, що вже живе повне і щасливе життя з новими зубами, зауважують, що період адаптації проходить з досить неприємними відчуттями, які згодом минають. Можливо, вам буде здаватися, що протези досить великі, що вони от-от випадуть, як тільки ви відкриєте рота. Це буде відбуватися, аж поки ваші ясна та язик не звикнуть до змін.

Важливо також пам’ятати про догляд за штучними конструкціями, утримувати їх в чистоті, а також правильно зберігати, якщо це змінні протези.

Чим чистити імпланти? Для цих дій потрібно придбати зубну щітку з м’якою щетиною та спеціальну пасту. Не забувайте про профілактику захворювань ясен. Доречним буде масаж ясен з корисними оліями для відновлення кровообігу в них, це дуже важливо та корисно.

У клініці Bilobrov вам гарантовано створять кращі зубні протези. Фахівцями будуть враховані всі побажання клієнта з огляду на його анатомічні та фізіологічні особливості.

Джерело матеріала
loader
loader