Хірурги із США безкоштовно проведуть пластичні операції українським бійцям
Хірурги із США безкоштовно проведуть пластичні операції українським бійцям

Хірурги із США безкоштовно проведуть пластичні операції українським бійцям


Постраждалих від війни українців оперуватимуть у Львові. Під час двох попередніх місій команда прооперувала 50 пацієнтів.

Реконструктивні хірурги із США втретє проведуть безоплатні операції для українців у межах програми Face To Face. Наразі вони набирають пацієнтів серед військових, які отримали травми обличчя та шиї внаслідок збройної агресії РФ. Про це куратор проєкту, лікарка з України Іванка Небор.

Зазначається, що цього разу місія пройде у Львові в листопаді 2023 року у партнерстві з UNBROKEN Ukraine та Першим медичним обʼєднанням Львова. Під час двох попередніх місій команда прооперувала 50 пацієнтів та проконсультували 80.

“Наша команда береться за найбільш тяжкі кейси – травми обличчя зі втратою кісток верхньої чи нижньої щелепи. Команда Face to Face – це 9 хірургів та 9 медсестер зі Сполучених Штатів Америки, які спеціалізуються на пластичних операціях обличчя та проводять мікрохірургічні операції, коли для відновлення втрачених кісток обличчя потрібно пересаджувати кістки з ніг чи рук”, – зазначила Іванка Небор.

Заявки на проведення операції можна подавати на facetoface@ingeniusua.org або в Telegram/Viber за номером +38093 781 4304.

Нагадаємо, до Мінсоцполітики з початку року за допомогою у протезуванні звернулися майже 59 тисяч цивільних і військових, які постраждали від війни.

Раніше повідомлялося, що Клініка Сил оборони Японії лікуватиме українських військових.





Теги за темою
США
Джерело матеріала
loader
loader