Нардеп від "Слуги народу" Олександр Копиленко потрапив до лікарні після ДТП на Львівщині
Нардеп від "Слуги народу" Олександр Копиленко потрапив до лікарні після ДТП на Львівщині

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Копиленко потрапив до лікарні після ДТП на Львівщині

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Копиленко потрапив у лікарню після ДТП за участю трьох автівок у Львівської області. Про це 23 серпня повідомила “Українська правда”.

Співрозмовники видання у фракції повідомили, що народний депутат знаходиться в лікарні у результаті важкої ДТП. Джерела УП у правоохоронних органах розповіли, що йдеться про аварію, про яку поліція Львівщини повідомила увечері 22 серпня.

Близько 15:30 22 серпня на автодорозі Київ – Чоп зіткнулися три автомобілі: "Тойота Кемрі", яким керував 36-річний житель Ужгорода, "Кіа Спортейдж", якою керувала мешканка Волинської області віком 23 роки, та "Тойота РАВ 4", за кермом якого перебував 42-річний мешканець Червоноградського району. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали 62-річний пасажир "Тойоти Кемрі" (Олександр Копиленко 1961 року народження) та двоє малолітніх дітей: 10-річний хлопчик та дівчинка віком 12 років – пасажири "Кіа Спортейдж". Вони доставлені у лікарню.

Рух "Чесно" увечері 22 серпня повідомив з посиланням на колег Копиленка, що нардеп потрапив у ДТП і ушпиталений.

У 2019 році Олександр Копиленко був обраний народним депутатом України дев'ятого скликання як 135 номер у списку партії “Слуга народу”. Копиленко — академік Національної академії наук України та академік Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, член комітету Верховної Ради з деокупації тимчасово окупованих територій, національних меншин і міжнаціональних відносин. 

У Вінницькій області внаслідок зіткнення ВАЗ із вантажним автомобілем DAF увечері 22 серпня загинули 12 людей, шестеро з них – діти.

Фото: lv.npu.gov.ua

Теги за темою
ДТП Слуга народа
Джерело матеріала
loader
loader