Якщо не вийде організувати бій з Ф'юрі: менеджер Усика назвав наступного суперника українця
Якщо не вийде організувати бій з Ф'юрі: менеджер Усика назвав наступного суперника українця

Якщо не вийде організувати бій з Ф'юрі: менеджер Усика назвав наступного суперника українця

Ймовірно, Олександр битиметься з обов'язковим претендентом на титул IBF.

Егіс Клімас, менеджер чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, розповів, хто може стати наступним суперником українця.

За його слова, пріоритетом для Усика є бій за звання абсолютного чемпіона світу з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

Якщо ж у команди Олександра не вийде організувати поєдинок з "Циганським королем", то, швидше за все, українець битиметься з хорватом Філіпом Хрговичем, який є обов'язковим претендентом на пояс IBF.

"Хргович є обов'язковим претендентом на бій з Усиком. Якщо ми хочемо провести об'єднавчий поєдинок з Ф'юрі, то потрібно поквапитися. Якщо цього зробити не вдасться, то, звичайно, наступним суперником Усика буде Хргович", – наводить слова Клімаса BoxingScene.

У ніч проти 27 серпня Усик видовищно нокаутував британця Даніеля Дюбуа та захистив титули чемпіона світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF.

Тепер в активі 36-річного Усика 21 перемога (14 – нокаутом) у 21 поєдинку. П'ять із них він провів у надважкій вазі. Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.

28 жовтня "Циганський король" у Саудівській Аравії проведе виставковий бій проти колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну.

У послужному списку 31-річного Хрговича 16 перемог (13 – нокаутом) у 16 поєдинках. У своєму останньому бою хорват у серпні цього року нокаутував австралійця Демсі Маккіна та зберіг статус обов'язкового претендента на титул IBF у надважкій вазі.

Колишній суперник Усика став на захист українця після скандалу в бою з Дюбуа

"Мене обдурили, позбавивши перемоги": Дюбуа оскаржуватиме результат бою проти Усика

"Готовий хоч завтра": Усик після перемоги над Дюбуа висловився про потенційний бій проти Ф'юрі

Джерело матеріала
loader