"Чекає Севастополь і Камчатка": Данілов показав тестування українських ракет. Відео
"Чекає Севастополь і Камчатка": Данілов показав тестування українських ракет. Відео

"Чекає Севастополь і Камчатка": Данілов показав тестування українських ракет. Відео

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов показав успішне випробування нової української розробки. Він також потролив окупантів піснею улюбленої групи кремлівського диктатора Володимира Путіна "Любе" "За туманами".

Відповідне відео секретар РНБО опублікував на своїй сторінці у Facebook. Він зазначив, що ракетна програма працює.

Також Данілов додав відому фразу з російської пісні "Чекає Севастополь, чекає Камчатка, чекає Кронштадт", яка зараз асоціюється зі звільненням від російської окупації.

"Ракетна програма Президента України в дії. Випробування успішні, застосування ефективне. "Ждет Севастополь, ждет Камчатка, ждет Кронштадт… Тиха і співоча українська ніч…" – зазначив він.

Нагадаємо, Україна нарощуєвиробництво боєприпасів, які сьогодні з шаленою швидкістю військові витрачають на фронті. Лише за липень 2023 року країна виготовила більш ніж вдвічі більше мінометних та артилерійських боєприпасів, ніж за весь минулий рік, а до кінця поточного року буде запущено виробництво 155-мм боєприпасів стандарту НАТО.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– за словами Данілова, Україна має повне право використовувати озброєння, створене власним військово-промисловим комплексом, для завдавання ударів по території РФ. Водночас Сили оборони, згідно з домовленостями, не можуть застосовувати для таких ударів озброєння країн партнерів;

– в Україні нарощують виробництво бомб, надрукованих на 3D-принтері. Воїни Сил оборони уже використовують на фронті саморобні бомби.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі ObozrevatelThreads і Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader