Неймовірний момент: фотографка опинилася в оточенні вовчої зграї в Арктиці
Неймовірний момент: фотографка опинилася в оточенні вовчої зграї в Арктиці

Неймовірний момент: фотографка опинилася в оточенні вовчої зграї в Арктиці

Одразу 13 вовків оточили Мелін Еллвангер та її колегу. Дівчина, яка має 5-річний досвід фотографування дикої природи, зберігає спокій і врівноваженість.

20-річна фотографка дикої природи Мелін Еллвангер опинилася в оточенні вовчої зграї під час свого візиту в канадську Арктику. Про це пише Miami Herald.

Дівчина працювала в околицях Черчилля (Манітоба), коли помітила, що опинилася серед небезпечних тварин.

"Під час мого візиту в Арктику сталося щось неймовірне…", — написала вона у відеоролику TikTok від 24 серпня.

На початку ролика крупним планом показано її обличчя, на якому видно кристали льоду на віях і бровах на тлі замерзлого пейзажу. Потім вона збільшує масштаб, і за її спиною з'являються кілька вовків, які з цікавістю дивляться в камеру. Тринадцять вовків оточили Еллвангер та її колегу. Потім видно, як вони потягуються, як це робить собака, виють, граються і катаються по снігу.

@meline.wildlife

Surrounded by 13 wild wolves in the Arctic 🐺

♬ Originalton - Meline.Ellwangerr

Дівчина, яка має 5-річний досвід фотографування дикої природи, упродовж усього відеоролика зберігає спокій і врівноваженість.

Невідомо, коли було знято відео. Еллвангер розповіла про пережитий досвід в Instagram від 27 березня.

"Я приїхала з надією побачити вовків, але ця поїздка перевершила всі мої очікування", — написала вона в підписі.

У цьому районі ніколи не полювали на вовків
Фото: Instagram/meline.ellwanger

Вона також розповіла, що цей район унікальний тим, що на вовків тут ніколи не полювали.

"Оскільки в них ніколи не було поганого досвіду спілкування з людьми, вони стають вельми цікавими. У нас було дві неймовірні зустрічі з вовчою зграєю, яка пройшла повз нас лише за пару футів. Вони були неймовірно цікаві, але при цьому обережні. Вовки обійшли нас і, пройшовши далі, почали гратися і бігати, абсолютно не турбуючись про нашу присутність", — йдеться в її повідомленні.

Раніше Фокус повідомляв, що дайвер назвав акулу Емму своєю найкращою подругою. Кінематографіст Джим Абернеті, відзначений премією "Еммі", стверджує, що ще жодного разу не зустрічав агресивного морського хижака. Чоловік порівнює акул з домашніми тваринами й впевнений, що їх не можна називати бездумними монстрами.

Також стало відомо, що в США зниклий собака возз'єднався з сім'єю через 12 років. 15-річний пес на прізвисько Міньйон зник ще 2011 року після того, як ремонтник залишив відкритими задні ворота двору. Сім'я була рада знову побачити свого домашнього улюбленця.

Джерело матеріала
loader
loader