"Ми інші": відомий боксер дав пораду Дюбуа після поразки від Усика
"Ми інші": відомий боксер дав пораду Дюбуа після поразки від Усика

"Ми інші": відомий боксер дав пораду Дюбуа після поразки від Усика

Британський боксер суперважкоатлет Дерек Чісора поділився своєю думкою про майбутнє його співвітчизника Даніеля Дюбуа після поразки від українця Олександра Усика. 

Досвідчений боксер вважає, що в кутку Дюбуа повинен знаходиться його батько. Це допоможе 25-річному британцеві показувати більше на рингу. 

"Ми інші. Я інший. Я просто хочу битися. Я буду з вами відвертим: Даніель у своєму житті слухає лише одну людину, і це його тато. Кожного разу, коли він знаходиться в кутку, Даніель шукає свого батька. Так що Дюбуа повинен усвідомити, що його татові необхідно отримати тренерську ліцензію, щоб він міг перебувати в його кутку. Я напевно знаю, що якщо батько буде в його кутку, то Даніель буде давати в боях нам більше, ніж зараз.

Я намагаюся сказати, що Даніель звик до того, що батько знаходиться в його кутку. Кожного разу, коли Дон Чарльз говорив, Даніель шукав свого тата. Ви зрозуміли?", - сказав Чісора в коментарі YouTube-каналу iFL TV.

Нагадаємо, Даніель Дюбуа програв Олександру Усику технічним нокаутом в дев'ятому раунді. Таким чином, український боксер успішно захистив титули WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі. 

Відзначимо, що Усик вдруге успішно захистив свої пояси. Перший раз він це зробив, перемігши в реванші Ентоні Джошуа. В активі Олександра 21 перемога в 21 бою на профі-рингу. 

Дюбуа зазнав другої поразки у своїй кар'єрі. У послужному списку 25-річного британця 19 перемог в 21 бою. 

Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader