У Кривому Розі збільшилася кількість постраждали внаслідок удару РФ
У Кривому Розі збільшилася кількість постраждали внаслідок удару РФ

У Кривому Розі збільшилася кількість постраждали внаслідок удару РФ

У Кривому розі внаслідок ракетного удару окупантів, що відбувся 8 вересня, кількість постраждалих станом на ранок 9 вересня збільшилася до 74 осіб. У лікарнях міста наразі перебуває 34 людини, троє з яких перебувають у тяжкому стані.

Про це повідомив мер міста Олександр Вілкул у своєму Telegram-каналі. Він зазначив, що станом на ранок ситуація у Криворізькому районі контрольована, обстрілів не було.

Усім постраждалим внаслідок вчорашньої атаки наразі надають всю необхідну допомогу.

"Для допомоги мешканцям, чиї будинки та квартири постраждали, з 08:00 до 17:00 працює штаб за адресою вул. Церковна, 2 біля пам'ятника Святого Миколая. Для ліквідації наслідків удару працюють бригади комунальних служб та управителів", – зазначив Вілкул.

Важлива інфраструктура, громадський транспорт, а також соціальні та медичні установи у Кривому Розі функціонують без перебоїв.

Також Вілкул повідомив, що у Нікопольському районі ворог здійснив атаку на місто Нікополь та Мирівську громаду, використовуючи важку артилерію, без втрат. Подальші наслідки й збитки наразі уточнюються.

У Кривому Розі ще збільшилася кількість постраждали внаслідок удару РФ
У Кривому Розі ще збільшилася кількість постраждали внаслідок удару РФ

Нагадаємо, що вранці 8 вересня у Кривому Розі Дніпропетровської області пролунав вибух. Є влучання в будівлю поліції та ще понад десять адмінбудівель, культову споруду, 17 багатоквартирних та 4 приватні будинки, а також понад чотири десятки авто.

Також мешканець Кривого Рогу розповів, як двічі побував в епіцентрі російських ракетних атак. Уперше він потрапив під обстріл 31 липня – тоді опинився під завалами та отримав травми. 8 вересня окупанти знов поцілили по району, де мешкає хлопець.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Повітряних силах Збройних сил України зазначили: за попередніми даними, удару держава-агресорка завдала ракетою "Іскандер- К". 

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader