"У клубі кремлівських підстилок поповнення": мережа розносить "камизяк" Мусагалієва й Дорохова за поїздку на Донбас
"У клубі кремлівських підстилок поповнення": мережа розносить "камизяк" Мусагалієва й Дорохова за поїздку на Донбас

"У клубі кремлівських підстилок поповнення": мережа розносить "камизяк" Мусагалієва й Дорохова за поїздку на Донбас

Коміки мовчали про війну, але тепер усім показали свою підтримку російських окупантів

Російські гумористи Азамат Мусагалієв і Денис Дорохов, які прославилися участю у КВК з командою "Камизяки", виступили на окупованій території України. Коміки влаштували "танці на кістках" у меморіальному комплексі "Саур-Могила" — кургані у Горлівському районі Донецької області.

Як повідомляє "Телеграф", гумористи взяли участь у пропагандистському концерті окупантів з нагоди "80-х роковин з Дня визволення Донбасу". Мусагалієв та Дорохов склали компанію артистам-путіністам Григорію Лепсу, Родіону Газманову, Дмитру Дюжеву, Шаману й іншим.

Так, обидва "камизяки" мовчали з початку повномасштабної російсько-української війни. Єдине, Азамат писав у соцмережах "за мир" та знайомих "хлопців в Україні". Однак на виступі в окупованій частині України коміки не заїкалися про мир, а співали перед російськими окупантами про американців і німців, яких можуть знищити російські "Василії". Наприклад, слова з їхньої пісні: "Но где-то по бескрайней, заснеженной Сибири мобильный комплекс едет баллистических ракет…", "Но где-то на просторах, балтийского залива залёг атомоход, с ракетой Булава…"

У соцмережах, зокрема Twitter, піднялася хвиля хейту після поїздки Мусагалієва та Дорохова на окуповану територію України. Користувачі пишуть:

  • "Цього тижня у клубі кремлівських підстилок поповнення. Ласкаво просимо товариші Мусаголієв та Дорохов";
  • "Дорохов і Мусагалієв приїхали на Донбас. Мали стільки можливостей не бруднитися в г*вні й усе одно забруднилися. Яка гидота";
  • "Залишається сподіватися, що дітей найбільших коміків рф торкатимуть за душу якісь вагнерівці так, як торкалися українських дітей";
  • "Два сервільні блазні, Мусагалієв і Дорохов, відвідали тимчасово окуповані території України і присягнули на вірність валізі з гівном!"

Крім того, проти коміка Азамата Мусагалієва, який вважається казахом за національністю, виступили у мережі й жителі Казахстану. До речі, на початку жовтня там очікується концерт команди "Камизяки", коментатори вже просять зірвати захід.

Теги за темою
Донбас
Джерело матеріала
loader