В РФ учень напав з ножем на дорослих у школі: є поранені
В РФ учень напав з ножем на дорослих у школі: є поранені

В РФ учень напав з ножем на дорослих у школі: є поранені

Серед постраждалих в результаті цього нападу – родичі інших школярів, а також вчителька та шкільна охоронниця.

Підліток з психичним розладом поранив ножем чотирьох дорослих в одній зі шкіл Ростовської області Росії в понеділок уранці, 11 вересня Про це ростовський губернатор Василь Голубєв на своєму Telegram-каналі.

“О 07:50 у школі в хуторі Красний Десант Неклинівського району озброєний ножем і 15-річний підліток, який приховав обличчя за маскою при спробі зайти до школи, поранив чотирьох дорослих – трьох співробітників і родича одного з учнів. Нападника затримано очевидцями. Встановлено, що нападав учень 9 класу цієї ж школи, він страждає на психічне захворювання. На місці працюють фахівці. Ніхто з дітей не постраждав”, – розповів російський чиновник.

За його словами, у постраждалих легкі поранення, їм надають медичну допомогу.

Озброєний ножем дев’ятикласник прийшов у Краснодесантську школу в масці. Його поприсили її зняти її, у відповідь він накинувся на людей з ножем. Хлопця знешкодили родичі інших учнів, зокрема, пенсіонер, який привів онуку-першокласницю на уроки. У нього найважчі поранення – п’ять ножових.

Також постраждала вчителька англійської мови охоронниця. Остання кілька разів натискала тривожну кнопку, але вона не спрацювала.

Поліція приїхала на місце, коли 15-річного хлопця вже скрутили та знезброїли. Telegram-каналі  заявляє, що в дитини пізніше пішла з рота піна і почалися судоми. За попередньою інформацією, хлопчик хворий на епілепсію.

Нагадаємо, Волгоградській області Росії школяр намагався перерізати горло однокласниці прямо під час лінійки на честь останнього дзвоника. 



Теги за темою
Росія Школа напад
Джерело матеріала
loader
loader