Втекли з біолабораторії в Україні? Російський Ростов атакували дикі кабани. Відео
Втекли з біолабораторії в Україні? Російський Ростов атакували дикі кабани. Відео

Втекли з біолабораторії в Україні? Російський Ростов атакували дикі кабани. Відео

Російський Ростов атакували дикі кабани, які невідомо звідки взялися у місті. Один з них напав на дітей серед житлового комплексу. Його родичів помітили й в інших житлових районах – вони бігали місцевим парком і кидалися під машини.

Відео з дикими кабанами публікують російські пабліки. Як вепри опинилися посеред міста і що з ними трапилося далі – невідомо.

На одному з оприлюднених відео видно, як дикий кабан напав на дітей у дворі ЖК "Парк Островського". Ніхто не може сказати звідки взялася тварина, але вона раптово опинилась поряд з дітьми та почала за ними ганятися. Діти з криками намагалися втекти від кабана, але він наздогнав та збив хлопчика. Проте дика тварина не стала нападати на нього, а втекла в інший бік.

"За словами очевидців, зараз вепр носиться по окрузі з розбитим у кров п’ятаком — востаннє його бачили на площі Енергетиків, він виламував паркан у парку", — повідомили в мережі.

Крім того, зграю вепрів помітили у місцевому парку Островського. Троє диких тварин носилися газоном, ганяли дворових собак і навіть примудрилися зламати паркан.

Після цього один з кабанів вискочив з парку на проїжджу частину та потрапив під машину. Водій не встиг вчасно зорієнтуватися та збив тварину. Проте кабан не надто постраждав, він одразу ж схопився і побіг у бік Театрального проспекту.

Як повідомили місцеві Telegram-канали, поліція ніяк не відреагувала на витівки диких тварин у середмісті. Також не повідомляється, звідки вепри з’явилися у центрі міста.

Дуже можливо, що невдовзі російські пропагандисти повідомлять, що ці дикі кабани втекли з придуманих "рупорами Кремля" біолабораторій в Україні.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Росії заявили, що США відновили будівництвобіолабораторій в Україні. Тепер на болотах чекають на "виліт бойових комарів".

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader