Вчителька англійської мови постала перед судом: за що їй дали 6 років ув'язнення
Вчителька англійської мови постала перед судом: за що їй дали 6 років ув'язнення

Вчителька англійської мови постала перед судом: за що їй дали 6 років ув'язнення

На Тернопільщині вчительку англійської мови засудили до 6 років в'язниці. Жінка разом із своїм співмешканцем - мешканцям Борщівського району здійснила важкий злочин. Правоохоронці затримали її на гарчому місці. Вирок вчительці був оголошений Борщівським районним судом.

Під час досудового слідства встановлено, що Наталя, вчителка англійської мови в школі села Мушкатівка Борщівського району, працюючи у вільний від роботи час, займалася торгівлею наркотиками. Збут наркотиків відбувався за сприянням її співмешканця.

Обвинувачена закупила амфетамін масою 1,8 грама з метою подальшого збуту і зберігала його у своєму місці проживання. Потім жінка продала частину наркотику одному з місцевих жителів на вулиці Дорундяка в місті Борщеві за 300 гривень. Правоохоронці провели оперативне вилучення психотропної речовини.

Під час обшуків у будинку Наталі. поліцейські виявили ще 2 грами амфетаміну. Обвинувачена не визнала своєї провини в суді і відмовилася від будь-яких показань, які могли б свідчити проти неї.

Вчительку англійської мови, яка причетна до збуту амфетаміну в Борщівському районі, Борщівський районний суд засудив до 6 років ув'язнення та конфіскації її майна. Процес стосовно іншого обвинуваченого у справі наразі призупинено, оскільки він перебуває на військовій службі за мобілізацією.

Джерело: Zaxid.net.

Останні новини України:

Також писала Politeka, викрито брудну схему заробітку на амуніції для воїнів.

Теги за темою
Суд Тернопіль
Джерело матеріала
loader