Кращі еротичні танці в кіно
Кращі еротичні танці в кіно

Кращі еротичні танці в кіно

Танець, як яскравий спалах, привертає  і утримує увагу, змушуючи глядача відчувати сильні емоції. Особливо, якщо мова йде про чуттєві еротичні танці. Не дарма ж вважається, що рухи людини на танцполі здатні розказати про те, настільки вона є пристрасним партнером.

Доміно (2005)

Сюжет побудований навколо доньки американського актора Лоренса Гарві. Вона могла стати кінозіркою і моделлю, проте обрала професію «мисливці за головами». Разом із колишніми злочинцями вона шукає і ловить тих, хто зник чи переховується після виходу з тюрми під заставу.

Однією з найбільш пам’ятних сцен у фільмі став сексуальний танець у виконанні Кіри Найтлі. Героїня Найтні виконує еротичний танець в білизні на колінах у мужчини, а навколо у кімнаті гангстери. І хоч актрису у цій сцені замінила дублерка, виглядає це справді гаряче.

Чорний лебідь (2010)

У центрі уваги фільму постановка балету. Ніна чудесно підходить для виконання партії Білого лебедя, але ось Чорний лебідь їй зовсім не вдається. На цю роль більше підходить Лілі. Але ж виконавиця повинна бути одна. Суперництво балерин відкриває у Ніні приховану сторону, яка лякає й шокує.

У цьому фільмі танцювальний дует Наталі Портман у ролі Ніни та Венсана Касселя у ролі хореографа справив на глядачів сильне враження. Адже саме таким чином хореограф хотів розкрити в Ніні сексуальність і зробити її більш розкутою.

Дев’ять з половиною тижнів (1986)

Назва фільму відповідає тривалості романтичних взаємовідносин між інвестором з Уолл Стріт Джоном Греєм і розлученою співробітницею картинної галереї Елізабет МакГроу, які зустрілися в Нью-Йорку. Герої фільму насичують своє життя еротичними й сексуальними сценами.

Однією з таких став стриптиз спокусливої Кім Бейсінгер. Вона виконує свій приватний танець під пісню Джо Кокера «You Can Leave Your Hat On». Ця сцена досі вважається однією з найбільш яскравих в кінематографі того часу.

Стриптиз (1996)

Фільм розповідає про Ерін Гран. Вона танцює стриптиз, щоб вирішити серйозні фінансові проблеми. Але все ускладнюється в її житті з того моменту, коли в неї закохується впливовий конгресмен.

Роль Ерін виконує Демі Мур. Для неї ця стрічка стала знаковою в кар’єрі. Адже вона не тільки отримала величезний гонорар, але й утвердилась в якості секс-символу 90-х.

Окис (2008)

Через низку випадкових подій четверо дивних людей збираються разом у переддень Різдва. У кожного з них своя історія і минуле. Серед них є колишній священик, стриптизерка, колишній аферист і трунар. Та відомо одне – нічого не відбувається просто так.

Джессіка Біл у ролі стриптизерки продемонструвала неабиякий хист до танцю. І попри зовсім незначну роль у фільмі, саме її неймовірно чуттєвий і емоційний танець запам’ятався глядачам.

Місто гріхів (2005)

Місто гріхів – це пекельна безодня злочинів. Один мешканець прагне знайти вбивцю своєї подруги. Інший випадково стає свідком вбивства поліціянта і намагається приховати злочин. В такій атмосфері, глядач не може не захопитись пристрасним танцем Джессіки Альби на барній стійці.

І хоч вона вже мала досвід танців в кіно, однак для цієї ролі та для цієї сцени актриса спеціально відвідувала стрип-клуби, щоб краще вжитися в образ.

Як по маслу (2011)

Цей фільм поєднав у собі кілька сюжетних ліній, відчайдушний гумор про секс і політику, та багато скульптур з вершкового масла.Танець у виконанні Олівії Вайлд, виконавиці ролі стриптизерки Брук, шанувальники оцінили на відмінно. А особливо, якщо врахувати, що стриптиз їй довелось танцювати вперше.

 

Дев’ять (2009)

Фільм розповідає історію всесвітньо відомого режисера Гвідо Контіні, і його протистояння кризі середнього віку з властивими цьому періоду творчими та особистими проблемами. Його коханкою є персонаж Пенелопи Крус. Яка завдяки цій ролі ще раз підтвердила статус секс-символа та отримала номінацію на «Оскар».

Від заходу до світанку (1996)

Брати Гекко пограбувавши банк, беруть у заручники родину пастора і сховавшись в їх фургоні перетинають американо-мексиканський кордон. Вони зупиняються в заздалегідь обумовленому місці – стрип-барі, що працює від заходу до світанку. Однією з головних сцен у фільмі став спокусливий танець Сальми Гайєк зі змією.

Кажуть, акторка панічно боїться змій, але танцювальний епізод з удавом, в культовому фільмі жахів буквально відкрив їй дорогу до слави. У Сальми не було поставленого для фільму танцю, Роберт Родрігес сказав їй: «Відчувай музику і танцюй». До речі, саме цей танець через кілька постаралася повторити на сцені Брітні Спірс.

Шоугьолз (1995)

Молода танцівниця Номі відчайдушно намагається добитися успіху в Лас-Вегасі та проникнути в блискучий світ яскравих вогнів, блиску і сцени. Щоб утриматися «на плаву» вона погоджується на єдину можливу роботу – стриптиз.

Картина «Шоугьолз» стала найяскравішою в кар’єрі Елізабет Берклі. Хоча після прем’єри актриса не прокинулась зіркою і продовжує грати невеликі ролі в кіно, глядачі пам’ятають її в ролі сексуальної стриптизерки Номі.

Джерело матеріала
loader
loader