Донька Ольги Сумської, яка мовчить про війну, розхвалила свою роботу в Росії: треба жити тут і зараз
Донька Ольги Сумської, яка мовчить про війну, розхвалила свою роботу в Росії: треба жити тут і зараз

Донька Ольги Сумської, яка мовчить про війну, розхвалила свою роботу в Росії: треба жити тут і зараз

Старша донька знаменитої української актриси Ольги Сумської, яка пішла стопами матері та батька, Антоніна Паперна після повномасштабного вторгнення залишилася у Москві, де має чоловіка та дітей. Про геноцид власного народу 33-річна актриса мовчить. Її легендарна мама запевняла, що це через страх перед російським тоталітарним режимом, проте зараз стало очевидним – завдяки мовчазній позиції Паперна може продовжувати заробляти в РФ криваві рублі. Так, прямо зараз на федеральних каналах крутять чотирисерійний серіал "Холодна страва" з українкою у головній ролі.

Паперна втілила на екранах співробітницю рекламної агенції Дану, яка закохалася у сина генерального директора, почуттями якого знехтувала в юні роки. Актриса дала інтерв'ю пропагандистським ЗМІ, в якому з любов'ю відгукувалася не лише про свою героїню, а й про роботу в Росії загалом.

"Кілька років я пропрацювала в театрі Вахтангова, одразу після того, як випустилася з театрального інституту імені Бориса Щукіна. Це була моя мрія, до якої я дуже довго йшла. Але акторська доля у всіх складається по-різному: когось одразу запрошують на головні ролі, а комусь доводиться за ці ролі боротися, будучи 25-річною актрисою з великими амбіціями, я розуміла, що те, чого я хочу, і те, що мені дають грати в театрі, не зовсім збігається. але не виключаю, що вони ще колись зійдуться... Кіно ж – магія, це найкраща професія у світі, люба, захоплююча та надихаюча", – розповіла Паперна, відразу додавши, що просто зараз знімається в ще одному проєкті в РФ – російській версії турецького серіалу "Постукай у мої двері".

Донька Ольги Сумської, яка мовчить про війну, розхвалила свою роботу в Росії: треба жити тут і зараз

Запроданка із захопленням відгукується про новий проєкт. У 60-серійній історії вона також грає одну з ключових ролей, чому дуже радіє.

"Це мій перший досвід у такому великому проєкті. Робота триває вже чотири місяці, але, незважаючи на такий великий обсяг, нам вдається творити, що дуже цінно", – видала актриса, мати якої вважається легендою українського кіно та намагається "відбілити" репутацію доньки-зрадниці, але тепер, очевидно, вже безуспішно.

Тим часом Паперна про своє українське коріння і маму – народну артистку України – в інтерв'ю намагається не згадувати, хоча про дитинство та "дорослішання за лаштунками театру" розповідає. Але більше все ж таки намагається говорити про сьогодення, мовляв, "жити потрібно тут і зараз". Так Антоніна і робить – насолоджується життям і роботою в країні, яка щодня спрямовує ракети на її батьківщину.

Донька Ольги Сумської, яка мовчить про війну, розхвалила свою роботу в Росії: треба жити тут і зараз

"Мене дійсно завжди захоплювали жінки, які вміють і поєднувати кар'єру, і бути турботливою мамою та прекрасною дружиною. Я люблю діяльних людей, які не сидять на місці, розвиваються, вигадують, творять, ростуть та йдуть уперед. Час змушує нас жити тут і зараз, треба тільки так... Справді, я дитина, яка виросла за лаштунками. Театр для мене був як рідний дім, я з дитинства розуміла, як влаштовано театральне життя. І мені завжди було це дуже близьким та цікавим", – поділилася Паперна.

Нагадаємо, днями Антоніна Паперна засвітилася з чоловіком – відомим у Росії актором Володимиром Ягличем – у Москві на презентації нових кіноробіт російського сервісу "Кінопошук". Цей сайт заборонено в Україні з 2017 року.

За словами Ольги Сумської, її дочка не може повернутись додому, але причину не називає. Зірка також додала, що зрадниці "дуже тяжко" через війну.

Як писав OBOZREVATEL, раніше Сумська припустила, що її зятя-росіянина Володимира Яглича можуть мобілізувати на війну проти України. З Паперною зірка "Роксолани" намагається на цю "страшну" тему не говорити.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader