Скільки Том Круз пробіг у всіх своїх фільмах фільмах
Скільки Том Круз пробіг у всіх своїх фільмах фільмах

Скільки Том Круз пробіг у всіх своїх фільмах фільмах

Команда Ітана Ханта знову в зборі, щоб виправити наслідки помилки, зробленої в Берліні: герой врятував члена своєї команди замість запобігання покупки плутонію. Том Круз тренувався протягом року, щоб самому виконати всі трюки на знімальному майданчику, де він часто і боляче падав.

Протягом багатьох років артист знімав безліч трюків, але, можливо, найбільш вражаючим був той, який він робить найбільш послідовно: біг. Rotten Tomatoes дізналися цифри, щоб точно знати, скільки Круз побіг протягом своєї майже чотирьох десятирічної кар’єри, і чи справляє його біг позитивний ефект на фільми.

Дослідження виявляє в цілому позитивну кореляцію при порівнянні відстаней, які він пробігає і касових зборів фільмів. Дані показують, що фільми з Крузом, який пробігає більше ніж 1000 футів, мають більш високий середній показник по тотаметрометру (на 71%), ніж фільми, в яких він бігає менше, або зовсім не бігає.

Для ілюстрації згадаємо картини «Фірма» (1992), «Звіт про меншини» (2002), «Війна світів» (2005), «Місія нездійсненна III» (2006), «Місія нездійсненна: Протокол Примари» (2011), «Край завтра (2014 року), «Місія нездійсненна: Плем’я ізгоїв» (2015), «Джек Річер: Ніколи не повертайтеся» (2016) і «Мумія» (2017).

Rotten Tomatoes також виявив, що 56-річна зірка, схоже, не старіє з 1986 року. Він пробіг 3212 футів у фільмі «Місія: нездійсненна 3» в 2006 році, що майже дорівнює 3299 футам, які він пробіг за дванадцять фільмів в 80-х.

Джерело матеріала
loader
loader