Microsoft відкрила новий планувальник
Microsoft відкрила новий планувальник

Microsoft відкрила новий планувальник

Програма Microsoft для керування завданнями Microsoft Lists (Microsoft Списки) стала доступною кожному. Спочатку менеджер завдань Microsoft Lists дебютував у 2020 році, але тільки для лише бізнес-користувачам та корпоративних клієнтів. 

2022 року стала доступна обмежена тестова версія для споживачів. Тепер Microsoft надала всім бажаючим з обліковим записом Microsoft доступ до цієї безкоштовної версії Microsoft Lists через програми для iOS та Android, а також через браузер.

Microsoft Lists дозволяє створювати списки, керувати ними та обмінюватися списками між пристроями, використовувати готові шаблони для таких завдань, як відстеження витрат, приготування рецептів, ідеї подарунків та багато іншого. 

Користувачі можуть легко поділитися списками з колегами, друзями та сім’єю, а потім вести їх разом.  Microsoft Lists зараз доступний у тестовій версії на сайті lists.microsoft.com та через програми для iOS та Android. Microsoft не оголосила, чи планує вона створити десктопну програму, і коли Microsoft Lists вийде з тестової стадії.

Джерело матеріала
loader
loader