Кращі новорічні комедії: 10 смішних фільмів
Кращі новорічні комедії: 10 смішних фільмів

Кращі новорічні комедії: 10 смішних фільмів

Ось і наступила справжня зима, принаймні так нам говорить календар. А отже фантастичний період зимових свят настане зовсім скоро. В очікуванні свята, в очікуванні дива та казки, у вільний від роботи та повсякденних справ час, хочеться відпочити та розслабитись. А особливо хочеться переглянути хорошу зимову новорічну комедію.

Новорічний корпоратив (2016)

Клею необхідно захистити свою невеличку філію великої Інтернет-кампанії від суворої сестри Керол, яка є директором всієї фірми. Він вирішує влаштувати грандіозний новорічний корпоратив для своїх співробітників з метою справити враження на потенці йного клієнта. Але ця найнеймовірніша різдвяна вечірка дуже швидко виходить з-під контролю.

Ніч перед похміллям (2015)

Головні герої комедії кращі друзі Айзек, Ітан і Кріс спілкуються з самого дитинства і разом пройшли через роки бурхливої молодості та нескінченних вечірок. Чотирнадцять років тому в Різдво трапилася жахлива трагедія, що назавжди змінила життя хлопців: загинули батьки Ітана.

Залишившись сиротою в свято, він був просто зобов’язаний зненавидіти його, проте турботливі друзі прийшли на допомогу. Їхній довгий похід по всіх барах став щорічною традицією. Тепер в Айзека є сім’я, Кріс став впізнаваною знаменитістю.Тому хлопці збираються разом, щоб завершити традицію найбільш шаленим Різдвом в історії.

Хто в домі тато (2015)

Бред, добрий і чуйний працівник радіостанції, чоловік гаряче коханої жінки, мами двох дітей, для яких він намагається бути ідеальним батьком і другом. Все складається непогано, але на різдвяні свята приїжджає біологічний батько хлопців, і це стає для Бреда справжнім випробуванням.

Двоє «татусів» абсолютно різняться своєю зовнішністю, характерами та способами життя. Самці будуть робити можливе та неможливе, щоб довести свою спроможність та «кращість». Чоловіче суперництво перейде всі межі: Бред і Дасті стануть заклятими ворогами. Але на війні всі засоби згодяться. Це буде справжній бій за отримання простого і разом з тим дуже дорогого звання «тато».

Реальна любов (2003)

Сюжет фільму складається з дев’яти історій, які розвиваються паралельно. Проте кожна відбувається незадовго до Різдва, а кульмінацією всіх сюжетів стає святвечір. Саме тоді усі персонажі химерним чином переплітаються між собою.

Персонажами історій є абсолютно різні люди: прем’єр-міністр Великобританії, письменник, заміжня жінка, яка відчуває, що чоловік до неї охолов, підліток, закоханий у «королеву» школи. Всіх цих людей об’єднує лише одне – кохання.

Різдвяні канікули (1989)

Все почалося з бажання Кларка Грісвольда зробити ідеальне свято і дотриматись усіх різдвяних традицій. Але ситуація вийшла з-під контролю. Тому що Кларк – втілення стихійного лиха.

Нехай інші дивляться на б анальні вогники на ялинці і дарують традиційні подарунки. У Кларка ялинка не просто світиться, вона горить! Ситуація в будинку Грісвольдів загострюється ще й з приїздом родичів на різдвяні канікули, але це Різдво не забуде ніхто!

Нова різдвяна казка (1988)

Люди, які здатні любити і мріяти, на Різдво сподіваються на виконання своїх найсвітліших бажань. Повна їхня протилежність  магнат Френк Крос. Більш черствого і зацикленого на своїх грошах персонажа природа ще не створювала. Щоб вплинути на це, на Різдво Френкові доведеться познайомитися з трьома представниками надприродних сил, які взялися за його перевиховання.

За справу візьмуться привиди трьох різних часів – майбутнього, теперішнього та минулого. Залишається лише сподіватися, що подібна «терапія» ще здатна піти черствому багатієві на користь.

Про що ще говорять чоловіки (2011)

Сашко потрапив у вельми неприємну ситуацію. Він полаявся з дружиною впливового силовика. Тепер вони з друзями забарикодовані в офісі і намагаються придумати, як врятувати Сашка.

Події фільму відбуваються під час святкування Нового Року. П’яні дружини, непрохані гості і невеликі новорічні пригоди героїв залишаються на задньому плані, основну увагу глядачів привертають саме  розмови «про все» чотирьох зрілих чоловіків.

Якраз під Різдво (2015)

Сюжет зворушливої кінострічки, яка здатна повернути глядачам віру в різдвяні чудеса, переносить нас в американське містечко, де живе і працює Ліндсі Роджерс.  Ліндсі є професором психології і викладає в університеті. З особистим життям в неї теж все гаразд – вона зустрічається з Джеймсом, власником популярного кафе.

Але за день до настання Різдва перед Ліндсі постає нелегкий вибір. Коханий робить їй пропозицію, а декан Єльського університету запросив її в свій колектив. Їй необхідно вибрати або сімейне життя, або роботу своєї мрії.

Поганий Санта (2003)

Незвичайна кримінальна комедія розповідає про найгіршого Санту на світлі. Віллі – злісний п’яниця і бабій, який заробляє на життя тим, що напередодні Різдва переодягається Санта-Клаусом і разом зі своїм напарником грабує універмаги. Але до того, як справу буде здійснено, йому доводиться прикидатися добродушним, сивочолим дідком, що обіцяє дітям свято і подарунки.

І ось в черговому супермаркеті один наївний маленький хлопчик вірить, що цей чоловік і є Санта, який виконає його бажання. Віллі не може розчарувати відкрите дитяче серце, тому він стане Сантою і буде творити чудеса.

Шалене Різдво Гарольда і Кумара (2011)

Фільм є продовженням розповіді про нерозлучних друзів, які постійно потрапляють у незвичайні ситуації з комедії «Гарольд і Кумар відриваються». Після останніх карколомних пригод, в їхніх життях все змінилось. Наприклад, Гарольд нарешті одружився, а Кумар так чи інакше розібрався з роботою. Але стара дружба не забувається, тому доля знову зіштовхує їх разом.

Напередодні свят Кумару приходить посилка. Але вона на ім’я Гарольда, який зараз мешкає зовсім не тут. Прийнявши це за знак, Кумар збирається і вирішує не тільки доставити посилку, але і провести кілька днів у Гарольда. І хто б міг подумати, що за такий короткий термін можна влипнути в нові пригоди? Тепер замість того, щоб відправитися додому і святкувати – потрібно буде знайти ялинку, попередню версію якої спалили. Найгірше доводиться Гарольду, адже ця ялинка належала його тестю.

Джерело матеріала
loader
loader