У Пентагоні назвали дату наступного засідання "Рамштайн"
У Пентагоні назвали дату наступного засідання "Рамштайн"

У Пентагоні назвали дату наступного засідання "Рамштайн"

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Наступне засідання Контактної групи з питань оборони України в форматі "Рамштайн" відбудеться у вівторок, 10 жовтня, у Брюсселі. Про це повідомили у пресслужбі Пентагону, передає УНН.

Деталі

У Пентагоні відзначили, що міністр оборони США Ллойд Остін та голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Чарльз Браун вирушать до Брюсселя, щоб провести засідання контактної групи з питань оборони України 10 жовтня.

Зазначається, що в засіданні візьмуть участь очільники Міноборони та старші військові посадовці з майже 50 країн. Вони планують обговорити поточну ситуацію в Україні та забезпечення засобами, необхідними для захисту суверенної території.

Окрім цього, додають у Пентагоні, Остін залишиться на зустріч міністрів оборони НАТО, яка пройде 12 жовтня в штаб-квартирі Альянсу.

Додамо

Востаннє засідання у форматі "Рамштайн" відбулося 19 вересня. На ньому був вперше присутній новопризначений міністр оборони України Рустем Умєров. Опісля посадовець підбив підсумки зібрання Контактної групи.

Теги за темою
США НАТО Міноборони Пентагон
Джерело матеріала
loader
loader