Збірна України обіграла конкурента у відборі на Євро-2024
Збірна України обіграла конкурента у відборі на Євро-2024

Збірна України обіграла конкурента у відборі на Євро-2024

Синьо-жовті в емоційному матчі здобули важливу перемогу

У суботу, 14 жовтня, збірна України приймала команду Північної Македонії у рамках матчу кваліфікації на чемпіонат Європи-2024.

Зустріч, що проходила у Празі (Чехія) на стадіоні "Літна", завершилася з рахунком 2:0 на користь України. Про це повідомляє "Телеграф".

Дебют зустрічі повністю виграли українці, які були кращими у всіх компонентах. Так відбувалося до взяття воріт у виконанні Георгія Судакова, який дальнім ударом із рикошетом відкрив рахунок у поєдинку. Так Георгій забив свій перший гол за національну команду. Після цього гості "включилися" та створили кілька вбивчих моментів, і лише майстерність Трубіна врятувала Україну від пропущеного м’яча.

У другому таймі команди спочатку грали на зустрічних курсах без центру поля. Це призвело до маси вбивчих моментів біля воріт Трубіна та Димитрієвські. Проте воротарі обох команд упоралися. У компенсований час Олександр Караваєв подвоїв перевагу українців.

Цей результат дозволив нашій команді піднятися на 2 місце в групі С.

Повний відеоогляд матчу Україна – Північна Македонія буде доступний тут пізніше.

Нагадаємо, збірна України невдало розпочала кваліфікацію на Євро-2024, поступившись на виїзді Англії (0:2). Після призначення Сергія Реброва на посаду головного тренера Синьо-жовті обіграли команду Північної Македонії (3:2) та національну збірну Мальти (1:0). У вересні наша команда сенсаційно дала бій англійцям (1:1) і без шансів поступилася Італії (1:2).

З турнірним становищем Жовто-синіх у відбірковій групі Євро-2024 можна ознайомитись на сайті "Телеграф". Також на нашому сайті можна ознайомитись з календарем матчів збірної України у 2023 році. До речі, наступний матч Синьо-жовті зіграють проти Мальти (17.10).

Теги за темою
футбол
Джерело матеріала
loader
loader