Президентка Грузії відповіла на рішення суду щодо імпічменту
Президентка Грузії відповіла на рішення суду щодо імпічменту

Президентка Грузії відповіла на рішення суду щодо імпічменту

КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі заявила, що не збирається йти у відставку після рішення Конституційного суду, який дав хід процедурі імпічменту. Про це вона сказала під час телезвернення у понеділок, 16 жовтня, повідомляє Эхо Кавказа, передає УНН.

Цитата

"Я не йду у відставку. Я залишуся там, де є, де перебуваю впродовж усього життя і заради чого я… борюся за європейське майбутнє нашої країни і демократії", — сказала президентка.

Окрім цього, вона оголосила про намір бути присутньою у парламенті, коли владна партія буде проводити голосування за її "антиєвропейський імпічмент".

"Сьогодні європейське майбутнє і демократія були вбиті одним пострілом. Країна, де немає балансу між гілками влади, не може вважатися демократичною", – відповіла лідерка Грузії.

Деталі

Перед цим лідер владної партії Грузинська мрія Іраклій Кохабідзе заявив, що Зурабішвілі має сама піти у відставку після рішення Конституційного суду.

Контекст

Конституційний суд Грузії у межах процедури імпічменту підтвердив порушення основного закону країни президентом Саломе Зурабішвілі.

Теги за темою
Грузія імпічмент
Джерело матеріала
loader