Помер актор "Каламбуру" Сергій Гладков
Помер актор "Каламбуру" Сергій Гладков

Помер актор "Каламбуру" Сергій Гладков

ЗМІ зазначають, що останнім часом актор хворів. Очевидно, тому декілька останніх років життя Сергій Гладков присвятив себе закадровій роботі: не з'являвся на екранах та не був активним у публічному просторі.

Що відомо про українського актора Сергія Гладкова

У своїй кар'єрі цей талановитий артист, освоївши мистецтво режисури та пантоміми, робив комедійні вистави. Однією з його найвідоміших робіт була "Деревня дураков", у якій він виконав роль головного героя – чоловіка з вусами. З 1989 року його ансамбль "Магазин Фу" виступав у Одеській держфілармонії, даруючи глядачам незабутні миті розваг та відчуття безтурботності.


"Каламбур" / AFL Productions

З початку 2000-х років, цей артист активно долучився до створення різних проєктів, зокрема "Комедійний квартет", "Комедійний коктейль" і "Дружна сімейка", де виконував роль звукорежисера. З 2003 року він взяв участь у створенні 60 серій анімаційних фільмів у рамках проєкту SOS, виступаючи як продюсер, сценарист і звукорежисер.


Сергій Гладков / Фото з соцмереж актора

Після російського вторгнення в Україну Гладков змінив своє профільне фото у соцмережах, додавши державний прапор. Він також інформував про затримання свого колеги Валерія Качева, який виступав у "Каламбурі" в ролі Морячка. Герої гумористичної передачі свого часу розлучилися: Сергій Гладков залишився в Одесі, тоді як його друг в Росії оприлюднював свою позицію щодо війни, за що його оштрафували.

Прощання з Сергієм Гладковим відбудеться в Одесі, у суботу, 21 жовтня.

Теги за темою
Кіно
Джерело матеріала
loader
loader