З-під завалів у Запоріжжі врятували кота: його господарів убила російська ракета
З-під завалів у Запоріжжі врятували кота: його господарів убила російська ракета

З-під завалів у Запоріжжі врятували кота: його господарів убила російська ракета

З-під завалів житлового будинку у Запоріжжі, в який 18 жовтня влучила російська ракета, рятувальники дістали кота. Як з'ясувалося, його власниками виявилося загибле подружжя Даниїла та Діани Коваленків.

Про це повідомили в русі порятунку тварин UAnimals. Молода сім'я жила у квартирі батьків Даниїла на 4-му поверсі. В ніч, коли в їх будинок прилетіла російська ракета, родина спала.

Батькам Даниїла вдалося вижити, проте обидва отримали поранення. Батько зазнав контузії, а мати зараз перебуває у лікарні. Також під уламками загинули ще їхні два коти.

Врятованого рудого кота звуть Беня. Він уже  старий та втратив усі зуби. Наразі його стан перевіряють ветеринари. Пізніше кота повернуть сім'ї Даниїла.

Як повідомляв OBOZ.UA, у ніч проти 18 жовтня російські війська знову обстріляли Запоріжжя. Одна з ракет С300 влучила в п'ятиповерховий будинок у центрі міста. Зруйновано дві квартири на 5-му та 4-му поверхах. Рятувальники знайшли п'ятьох загиблих. Серед них 23-річний Данило Коваленко. А тіло його  дружини, 20-річної Діани, пізніше також виявили під завалами. Повідомляється, що вони одружилися минулої осені. Як написала їхня родичка, молодий хлопець освідчився дівчині в бомбосховищі.

Нагадаємо, що у Запоріжжі завершили пошуково-рятувальні роботи в житловому будинку, який напередодні зазнав руйнувань під час удару росіян по місту ракетами С-300. Внаслідок влучання ракети окупантів загинуло 5 осіб.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader