Росіяни намагаються перерізати дорогу до Авдіївки
Росіяни намагаються перерізати дорогу до Авдіївки

Росіяни намагаються перерізати дорогу до Авдіївки


Усі 22 кілометри до міста постійно під обстрілами – і вдень, і вночі, зазначив Віталій Барабаш.

Російські агресори ведуть постійні обстріли доріг, які ведуть до міста Авдіївка, що дуже ускладнює логістику. Про це сказав начальник Авдіївської міської військової адміністрації (МВА) Віталій Барабаш, повідомляє у понеділок, 23 жовтня.

За його словами, станом на сьогоднішній ранок в Авдіївці залишається 1601 людина, і місцеві жителі неохоче залишають місто, а умовити їх – не просто. За останні три дні евакуація не проводилася, але сьогодні вона запланована.

Ситуацію з логістикою Барабаш назвав “дуже складною”.

“22 кілометри до міста постійно під обстрілами – і вдень, і вночі. Відповідно, це дуже ускладнює й евакуацію, і ввезення гуманітарної допомоги. Будь-яка логістика – це все через одну дорогу”, – розповів він.

Керівник МВА заявив про спроби росіян перерізати дорогу до Авдіївки та тримати її постійно під обстрілами.

“Якщо в них є змога, дозволяє погода, вони запускають безпілотні апарати Орлани, слідкують за дорогою. Будь-який рух для них є сигналом для того, щоб відкривати вогонь”, – додав чиновник.

Нагадаємо, росіяни вже два тижні потужно атакують Авдіївку, намагаючись її оточити. При цьому ворог несе величезні втрати при мінімальному просуванні.



Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader