Стало відомо, скільки житлових будинків у Києві вже підключили до тепла
Стало відомо, скільки житлових будинків у Києві вже підключили до тепла

Стало відомо, скільки житлових будинків у Києві вже підключили до тепла

Будинки продовжують активно підключати до опалення

У столиці на повним ходом йде опалювальний сезон і в житлові будинки киян продовжують давати опалення. Станом на середу, 25 жовтня, вже підключили до тепла 8487 житлових будинків.

Про це повідомили у прес-службі Київської міськради. Тепло також продовжують давати і до установ соціальної інфраструктури, які почали опалювати в першу чергу.

Зазначається, що тепло вже підключено у 10 169 будинках, серед яких житлові будинки та установи соціальної сфери. Повідомляється, що опалення є у 8 487 житлових будинках, 476 навчальних закладах, 529 дитячих садках, 423 адмінбудівлях та установах соціально-побутового спрямування.

Окрім цього тепло дали 254 медустанови, серед яких 12 пологових будинків та 138 стаціонарів.

Установи соціальної сфери продовжують підключати до опалення на індивідуальні заявки їх керівників. Також за індивідуальними заявками керуючих подають тепло до будинків ОСББ, ЖБК та відомчих домоволодінь.

Також, повідомляється, що починаючи з 22 жовтня у столиці систему теплопостачання було переведено на мінімально допустимі параметри. Так, у зв’язку із досить теплою зовнішньою температурою повітря у Києві перевели всі житлові будинки в режим "економії". Якщо ж повністю вимкнути опалення, то будівлі повністю охолонуть і це призведе до плачевних наслідків.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як зігрітися, якщо в будинку холодно. Поки що на вулиці ще відносно тепло, пропонуємо вам зайнятися підготовкою до холодів.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader