В пріоритеті ворога портова інфраструктура: Гуменюк про нічну атаку на Одесу
В пріоритеті ворога портова інфраструктура: Гуменюк про нічну атаку на Одесу

В пріоритеті ворога портова інфраструктура: Гуменюк про нічну атаку на Одесу

Речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону Єдині новини заявила, що під час нічної атаки по Одесі у пріоритеті ворога була припортова інфраструктура, яка розташована неподалік історичного центру міста. 

– Вночі була атака з використанням різноманітної зброї. Ворог застосував балістику Іскандер-М по Одесі й Онікс, який опинився в історичній частині міста. Розуміючи, що в пріоритеті ворога була припортова інфраструктура, і вона дуже близько з історичним центром міста, внесеним до спадщини ЮНЕСКО. Саме тому ракета влучила не в порт, а неподалік, в один з кварталів міста, – сказала вона.

Гуменюк також розповіла, що внаслідок атаки в Одесі було пошкоджено Національний художній музей, житлові будинки, є постраждалі серед мирного населення.

Вона додала, що фактично одночасно, протягом півтори години, ворог дуже потужно атакував Одесу кількома групами Shahed (Шахед).

Зараз дивляться

– Є влучання в припортову інфраструктуру – це складські приміщення, спеціальна автонавантажувальна техніка, автівки зі збіжжям. Проте, 15 дронів силам протиповітряної оборони вдалося знищити, – зазначила речниця ОК Південь.

Атака на Одесу

Уночі 5 листопада і ударними дронами Shahed.

Ударні дрони Shahed-131/136 російські терористи спрямували на припортову інфраструктуру Одеси. Сили протиповітряної оборони знищили 15 безпілотників.

Як розповіли у військовій адміністрації, внаслідок нічної атаки восьмеро людей зазнали поранень.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
Одеса
Джерело матеріала
loader
loader