Боррель про необхідність допомагати Україні: Якщо вона програє – ми теж
Боррель про необхідність допомагати Україні: Якщо вона програє – ми теж

Боррель про необхідність допомагати Україні: Якщо вона програє – ми теж

Війська РФ можуть поповнювати сили і не зважати на втрати. Оскільки на кону – ключові цінності, єдиним рішенням є продовжувати допомогати Україні.

Про це сказав під час виступу перед послами глава зовнішньополітичного відомства Європейського Союзу Жозеп Боррель, повідомляє Укрінформ.

– Якщо Україна програє – ми програємо. Нам потрібно зберігати нашу одностайність та єдність у підтримці України. Ми – найперші, хто надає допомогу для України, саме ми, більше ніж США, ви знаєте цифри, – заявив дипломат.

За його словами, те, що є неприйнятним для українців у вимірі людських втрат, є дуже прийнятним для росіян у короткостроковій перспективі.

Зараз дивляться

– Російські втрати є дуже важливими, але Росія може поповнювати сили. Вона готова принести в жертву навіть більше людей… До Путіна Сталін був переконаний, що кількість сама по собі є джерелом якості, коли людське життя не має значення та не цінується, – додав Боррель.

Він наголосив, що єдиним рішенням є продовжувати допомогати Україні та залишатися об’єднаними навколо цього питання, тому що “ставкою є наші ключові цінності”.

Раніше глава зовнішньополітичного відомства Європейського Союзу Жозеп Боррель сказав, щоблок збільшить військову підтримку України.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
Україна Євросоюз
Джерело матеріала
loader
loader