"Наші вороги до нас постукають": в рф чекають, коли Захід прибіжить до них
"Наші вороги до нас постукають": в рф чекають, коли Захід прибіжить до них

"Наші вороги до нас постукають": в рф чекають, коли Захід прибіжить до них

рф заманює іноземних спортсменів грошима

Дворазовий олімпійський чемпіон з біатлону Дмитро Васильєв заявив, що західні спортсмени прибіжать до росії, побачивши великий призовий фонд на змаганнях у Ханти-Мансійську. Примітно, що китайці відмовилися виступити тут через потенційні санкції з боку Міжнародного союзу біатлоністів (IBU).

Відповідну заяву Васильєва наводить "Р-Спорт". Дмитро вважає, що на турнірі в росії захочуть взяти участь навіть "вороги".

"У нас великий призовий фонд, це дасть поштовх до інтересу спонсорів і розвитку біатлону. Ми просто зобов’язані використовувати ситуацію, що склалася. Не думаю, що треба займатися шапкозакидництвом, треба розуміти, що відразу може і не буде так масштабно.

Курочка по зернятку клює. Але потім наші вороги до нас постукають, запам’ятайте мої слова, всі захочуть взяти участь у нашому проекті”, – сказав Васильєв.

Зазначимо, 18-19 листопада у Ханти-Мансійську пройде так званий перший Кубок Міжнародної ліги клубного біатлону (МЛКБ), там виступатимуть російські та білоруські біатлоністи.

Раніше Васильєв порівняв Францію з гітлерівською Німеччиною. Колишній спортсмен вважає, що у Парижі не зможуть захистити російських атлетів. Додамо, що на цей час Міжнародний олімпійський комітет не ухвалив рішення щодо участі росіян на Іграх 2024 року.

Теги за темою
Росія
Джерело матеріала
loader
loader