"Укрзалізниця" ввела верифікацію через "Дія", щоб позбутися перекупників
"Укрзалізниця" ввела верифікацію через "Дія", щоб позбутися перекупників

"Укрзалізниця" ввела верифікацію через "Дія", щоб позбутися перекупників

Щоб позбутися перекупників на найпопулярніший поїзд Київ-Варшава, програму "Укрзалізниці" інтегрували з "Дія.Підписом". Тепер квитки можна придбати лише після верифікації. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

- УЗ продовжує системну боротьбу з перекупами квитків, аби українці не переплачували кошти та не шукали альтернативних варіантів для поїздок. Тепер придбати квиток на найпопулярніший поїзд Київ – Варшава у додатку "Укрзалізниці" можна буде лише після перевірки у додатку "Дія.Підпис". Верифікація акаунту через "Дія.Підпис" підтвердить, що ви реальна людина", - йдеться в повідомленні.

Якщо з одного облікового запису буде зафіксовано регулярне придбання великої кількості квитків і пізніше повернень, то після перевірки його заблокують. Користувач вже не зможе більше купувати квитки онлайн.

Крім того, у "Дія.Підпис" з'явилася можливість повертати міжнародні квитки онлайн.

– Для повернення міжнародних квитків потрібно було їхати на вокзал, стояти в черзі, писати заяву та чекати повернення коштів до півроку, тепер усе можна буде зробити у додатку УЗ за кілька секунд, – розповів Федоров.

11 серпня УЗ запустила мобільну програму, в якій придбати квитки можна за пару кліків.

З 10 листопада 2022 року квитки на потяг №67/68 Київ-Варшава не продавалися в касах, а лише в онлайн-режимі. Це один із найпопулярніших напрямів "Укрзалізниці"

Теги за темою
Укрзалізниця
Джерело матеріала
loader
loader