/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F060ace44ab3b7de80de41ab4c11433d8.jpg)
Овочеве рагу з рисом, куркою та соленим огірком: як приготувати незвичайну осінню страву
Соковита курка гарно поєднується з овочами та рисом і може стати чудовим доповненням до столу.
З овочів будуть використовуватися квасоля, картопля та навіть солені огірки. Також можна додати щось за смаком, якщо ви раптом не любите щось з цього. Для рагу варто брати стегно, або четвертину, так страва буде соковитішою.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F08668f81aa9cfc5aab6ded624c3aebba.jpg)
Інгредієнти:
-
Курячі стегна – 400 грамів;
-
Рис – 60 грамів;
-
Картопля – 150 грамів;
-
Капуста – 300 грамів;
-
Квасоля стручкова – 150 грамів;
-
Огірки солені – 100 грамів;
-
Морква – 100 грамів;
Для початку стегна варто обробити та відокремити м'ясо від кістки. Курку відправте до казана з рослинною олією. Обсмажуємо м'ясо декілька хвилин до рум’яності. Тим часом часник, цибулю та моркву очистити та порізати на маленький кубик. Всі ці овочі додаємо до курки.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F8cc25ff9c2f1c52dc69441fa70ad2c5f.jpg)
Капусту варто нарізати тонкими смугами, огірки – кубиком, а картоплю – невеликими шматками. Картоплю та капусту перекладаємо до казана, до курки. Після цього додаємо промитий рис, стручкову квасолю , паприку, сіль та перець. Туди ж вливаємо 300 мл окропу, накриваємо кришкою та тушимо протягом 20 хвилин. Через 20 хвилин до страви варто додати огірки і тушкувати протягом 10 хвилин. Страву можна подавати відразу після приготування, та і холодною вона буде смакувати просто чудово. Курка залишається соковитою, а рис буде м’яким та насичений м’ясним соком. Страву також можна буде присипати зеленню.
Раніше на порталі Знай повідомлялося, який інгредієнт ніяк не повинен потрапити до котлет, щоб не зіпсувати смак: багато хто міг цього не знати
Також, наш портал інформував, стояти годинами біля плити не доведеться: готуємо ліниве, але дуже смачне заливне з курки за 30 хвилин
