Соковита курка гарно поєднується з овочами та рисом і може стати чудовим доповненням до столу.
З овочів будуть використовуватися квасоля, картопля та навіть солені огірки. Також можна додати щось за смаком, якщо ви раптом не любите щось з цього. Для рагу варто брати стегно, або четвертину, так страва буде соковитішою.
Інгредієнти:
-
Курячі стегна – 400 грамів;
-
Рис – 60 грамів;
-
Картопля – 150 грамів;
-
Капуста – 300 грамів;
-
Квасоля стручкова – 150 грамів;
-
Огірки солені – 100 грамів;
-
Морква – 100 грамів;
Для початку стегна варто обробити та відокремити м'ясо від кістки. Курку відправте до казана з рослинною олією. Обсмажуємо м'ясо декілька хвилин до рум’яності. Тим часом часник, цибулю та моркву очистити та порізати на маленький кубик. Всі ці овочі додаємо до курки.
Капусту варто нарізати тонкими смугами, огірки – кубиком, а картоплю – невеликими шматками. Картоплю та капусту перекладаємо до казана, до курки. Після цього додаємо промитий рис, стручкову квасолю , паприку, сіль та перець. Туди ж вливаємо 300 мл окропу, накриваємо кришкою та тушимо протягом 20 хвилин. Через 20 хвилин до страви варто додати огірки і тушкувати протягом 10 хвилин. Страву можна подавати відразу після приготування, та і холодною вона буде смакувати просто чудово. Курка залишається соковитою, а рис буде м’яким та насичений м’ясним соком. Страву також можна буде присипати зеленню.
Раніше на порталі Знай повідомлялося, який інгредієнт ніяк не повинен потрапити до котлет, щоб не зіпсувати смак: багато хто міг цього не знати
Також, наш портал інформував, стояти годинами біля плити не доведеться: готуємо ліниве, але дуже смачне заливне з курки за 30 хвилин