Гуменюк розповіла, що ускладнює роботу Сил оборони на лівому березі Херсонщини
Гуменюк розповіла, що ускладнює роботу Сил оборони на лівому березі Херсонщини

Гуменюк розповіла, що ускладнює роботу Сил оборони на лівому березі Херсонщини

КИЇВ. 17 листопада. УНН. Українським військовим ускладнює роботу на лівому березі Дніпра на Херсонщині погана погода. Проте у ворога зараз немає можливості так само потужно використовувати тактичну авіацію. Про це повідомила керівниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Там працюють різні Сили оборони, різні структурні складові Сил оборони, не тільки морська піхота. Там працюють різні підрозділи за своїм призначенням й робота дуже потужна. Не тільки з особистою присутністю: аеророзвідка, артилерія дуже багато чого робить, для того, щоб ті хто, закріплюються на лівому березі мали більш-менш забезпечений спокій», - розповіла Гуменюк.

Вона зазначила, що треба усвідомлювати, що ворог дуже потужно відстежує все, що відбувається в інформаційному просторі стосовно лівого берега, тому що в гібридній війні передача інформації теж дуже важлива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові закріпились на декількох плацдармах на лівому березі Дніпра на Херсонщині - морська піхота ЗСУ

«Те, що передувало ось цьому нашому повідомленню – це знищення ворогом на окупованій території вишок мобільного зв’язку, знищення можливості у людей на тимчасово окупованих територіях отримувати правдиву інформацію. Саме томи ми впродовж певного часу розгортали інформаційну компанію і зараз вже виходимо на певний відкритий етап там де можемо говорити про ті заходи, які перелічені у зведенні Генштабу», - сказала Гуменюк.

Гуменюк наголосила, що триває потужна робота Сил оборони.

«Робота триває, робота потужна. Потрібно усвідомлювати, що в умовах дуже поганої погоди зараз вона ускладнена, тому що це ускладнює не тільки фізичне просування, але й аеророзвідку, тому що грозове попередження. Й те, що у ворога зараз немає можливості так само потужно використовувати тактичну авіацію, як вони робили це до цього етапу…Зараз цей період використовується, щоб максимально надійно закріпити наші успіхи», - розповіла Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ захопили плацдарм на лівому березі Дніпра - Єрмак

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader