У Вірменії на приготування сніданку витрачають п’ять хвилин — просто вони мають цей рецепт
У Вірменії на приготування сніданку витрачають п’ять хвилин — просто вони мають цей рецепт

У Вірменії на приготування сніданку витрачають п’ять хвилин — просто вони мають цей рецепт

З таким сніданком ви і на роботу не запізнитеся, і ситно поснідаєте

Дуже важливо, щоб перший прийом їжі був ситним, смачним та швидким у приготуванні. Якщо ви вже снідали панкейками з сиром, кропом та грибами, пропонуємо сьогодні поснідати по-вірменськи лавашем із цибулею та яйцем.

Такий сніданок за рецептом "Важно знать" може зробити будь-який похмурий ранок оптимістичним та бадьорим. Для такої апетитної страви знадобиться кілька звичайних компонентів. Цей лаваш також може бути чудовою заготівлею для офісного обіду або шкільного полуденка для дитини — навіть у холодному вигляді вона буде такою ж апетитною.

Як приготувати лаваш з яйцем і цибулею

Інгредієнти:

  • 1 аркуш лаваша;
  • 200 г твердого сиру чи бринзи;
  • 1 пучок зеленої цибулі;
  • кріп до свого смаку;
  • 1 яйце;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте сковороду з олією.
  2. У мисці виделкою збийте яйце, трохи посоліть за бажанням
  3. Сир натріть або тонко наріжте. Зелену цибулю дрібно наріжте, змішайте з яйцем.
  4. На розігріту сковороду покладіть лист лаваша, вилийте на нього яйце і викладіть сир, накрийте кришкою і смажте 2 хвилини.
  5. Через вказаний час загорніть лаваш і переверніть на інший бік, посмажте до золотистого кольору.

Готовий лаваш розріжте на дві частини, посипте кропом та подавайте з улюбленим соусом за рецептом "Телеграфа". Смачного.

Теги за темою
Вірменія
Джерело матеріала
loader
loader