Чоловік з найбільшим статевим органом не може знайти роботу: "Кожного разу, коли запрошують..."
Чоловік з найбільшим статевим органом не може знайти роботу: "Кожного разу, коли запрошують..."

Чоловік з найбільшим статевим органом не може знайти роботу: "Кожного разу, коли запрошують..."

Джон Фалкон шокував Філіпа Шофілда, коли він з'явився на ITV, показуючи, як його екстравагантні розміри вплинули на його амбіції стати актором.

Відповідну публікацію розмістили на порталі Daily Star.

Шоу
Шоу

Чоловік, який стверджує, що має титул "найбільший "причандал" у світі”, розповів, що це заважає його акторській кар'єрі, і каже, що іноді йому боляче сідає через нього.

Статевий орган Джона Фалкона, як повідомляється, збільшується до 33 сантиметрів в ерегованому стані, що означає, що він є неофіційним світовим рекордсменом з володіння титулом "найбільший "причандал" у світі".

Зважаючи на його непропорційні розміри, Джона раніше говорив про те, як його мужність викликала на нього проблеми.

Джона
Джона

Якось, за його словами, його навіть обшукала служба безпеки аеропорту через те, що він мав пакет підозрілого розміру.

Тепер, розмовляючи з актором-початківцем в ефірі телеканалу ITV, ведучий Філіп Шофілд запитав Джона, чи не відчував він, що йому заважає його екстравагантно складений статевий огран.

"Кожного разу, коли вас запрошують на роль у великому студійному фільмі, студія повинна вас схвалити. А студії, як правило, дуже консервативні, тому для мене, щоб зробити що-небудь, має бути інди-фільм, де їм все одно, - відповів Джона.

Передбачуваний рекордсмен пояснив, що його орган не потрапляє в застібку-блискавку, але визнав: "У деяких інших чоловіків дійсно є ця проблема, але якщо вода в чаші надто висока, вам потрібно трохи підперти її, щоб він не торкався води".

Джона

Розмова перейшла на тему романтики, і Джон проаналізував своє попереднє визнання того, що знаменитості іноді звертаються до нього за сексом. Однак він також пояснив, що перебуває у процесі пошуку кохання, і що людей приваблює не лише його надзвичайний розмір, а й зелені очі.

Раніше ми повідомляли мати вирішила вбити своїх дітей через фільм, батько не встиг на кілька хвилин: захотіла покращити життя.

Джерело матеріала
loader