Оксана Гутцайт та Григорій Решетнік оголосили найефективніші кампанії України на премії Effie Awards Ukraine 2023
Оксана Гутцайт та Григорій Решетнік оголосили найефективніші кампанії України на премії Effie Awards Ukraine 2023

Оксана Гутцайт та Григорій Решетнік оголосили найефективніші кампанії України на премії Effie Awards Ukraine 2023

Після річної перерви у столиці відбувся конкурс і нагородження лауреатів премії Effie Awards Ukraine 2023. Були оголошені найефективніші кампанії у галузі маркетингових комунікацій України. Хто отримав нагороди на Effie 2023 — читайте в нашому матеріалі.

Премія Awards Ukraine 2023

Після початку війни український ринок реклами спочатку упав до нуля, але вже у квітні перші рекламодавці повернулись в ефір. Це стало одним з позитивних сигналів для українців та економіки в цілому. Олена Рунець, представниця організатора Awards Ukraine 2023 прокоментувала:

— На церемонії представлено багато визначних проєктів для України, які пов’язані з боротьбою українського народу, зі сміливістю, з відновленням країни та ринку. Взагалі, це наші спільні кроки до Перемоги.

Телеведучий Starlight Media Григорій Решетнік також прокоментував:

Зараз дивляться

— Сьогоднішня премія — це символ того, що життя триває, розвивається економіка, збираються найкращі професіонали зі сфери маркетингу та реклами.

Оксана Гутцайт, телеведуча Starlight Media додала:

— Це великий поштовх до того, щоб весь світ бачив, що ми живемо, ми розвиваємося, ми плануємо своє майбутнє.

Хто отримав премію Effie 2023

Наприкінці квітня 2023 року в ефір вийшли два рекламні ролики на телебаченні. Їх надали одна іноземна й одна українська компанії. Ці рекламодавці, які першими вийшли в ефір українських телеканалів під час війни, були відзначені премією Effie.

Ольга Перепелиця, маркетинг-менеджерка компанії Профарма, разом з колегами та іноземною компанією отримали премію Effie за те, що першими після повномасштабного вторгнення відновили рекламну діяльність в Україні.

— У квітні стало зрозуміло, що наші сподівання й наша віра в те, що Україна вистоїть, що буде ринок, ми будемо продовжувати працювати й що є для кого працювати — виправдалися. Тоді ми вирішили, що немає перепон, щоб відновити свою рекламну активність, — прокоментувала пані Ольга.

Хто отримав спеціальні нагороди на церемонії нагородження Effie Gala

Конкурс Effie існує 17 років, але торік, через війну його не проводили. У 2023 році його відновили, але не тільки для того, щоб відзначати найкращих маркетологів України, але й для того, щоб подякувати за сміливі та соціально корисні проєкти.

Премія відзначає найефективніші компанії у сфері маркетингових комунікацій в Україні. На церемонії нагородження Effie Gala були оголошені золоті, срібні, бронзові переможці та володар Гран-прі Effie Awards Ukraine 2023. Гран-прі премії отримав проєкт Азовсталь. Символ незламності агентства Gres Todorchuk для United24 та Метінвест.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!

Також були вручені спеціальні премії: Слід в рекламі, що відзначає заслуги людей, які зробили вагомий внесок у рекламну галузь України, та спеціальні нагороди від генерального партнера – Нової пошти, партнера позитивних змін – Mastercard, технологічного партнера Favbet, медіапартнера Megapolis, Digital Development Committee.

Зокрема, премії за спільні проєкти отримали Укрзалізниця, Міністерство закордонних справ та цифрової трансформації, ДСНС, громадські організації, пов’язані з відбудовою, добровольчі медичні об’єднання та комерційні компанії.

Вручення премії Effie Awards Ukraine 2023 та відновлення рекламного ринку – це не лише вагома складова економіки, а й важливий етап підтримання психологічного стану громадян.

Фото:

Джерело матеріала
loader