Бущан дав свій прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Бущан дав свій прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Бущан дав свій прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Бущан розповів, що колись його порівнювали з Ф'юрі. Та і сам британський боксер подобався йому деякий час.

Бущан: Тайсон дуже здоровий

Це буде крутий поєдинок, бажаю Олександру успіху, щоб менше синців було у нього. Тайсон Ф’юрі мені теж подобався якийсь час. Мене інколи порівнюють з ним, коли я боксую. Трішки неспокійно, Тайсон дуже здоровий, але я впевнений, Олександр доведе, що він – абсолютний чемпіон,
– сказав Бущан.

Тренер з боксу Єгор Голуб тренує Дениса Берінчика. Але встиг попрацювати й з футболістами збірної України. В нього на тренуваннях були Георгій Бущан, Микита Бурда та Тарас Степаненко.

При цьому інколи футболісти проводять декілька тренувань, а потім не приходять. Дехто затримується на довше. І міг би навіть зробити кар'єру в боксі.

"Бущан – він Тайсон Ф'юрі. Антропометрія якраз підходить. І йому подобається, як Тайсон Ф'юрі боксує. Він навіть скопіювати може насправді", – про це він розповів в ексклюзивному інтерв'ю для 24 Каналу, яке вийшло наприкінці 2021 року.

Коли буде бій Усик – Ф'юрі

  • Нагадаємо, що дату бою між Усиком Ф'юрі остаточно узгоджено – поєдинок відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).
  • На кону будуть усі чотири чемпіонські пояси: три (WBA, WBO та IBF), що належать Усику, а також титул WBC Ф'юрі.
  • Бій Усик – Ф'юрі спочатку планували провести 23 грудня. Однак пізніше перенесли на більш пізню дату, оскільки британець провів поєдинок із Френсісом Нганну наприкінці жовтня.
Теги за темою
футбол Бокс
Джерело матеріала
loader
loader