Скільки коштує орендувати двокімнатну квартиру у Львові
Скільки коштує орендувати двокімнатну квартиру у Львові

Скільки коштує орендувати двокімнатну квартиру у Львові

Середня ціна на оренду двокімнатної квартири – 20 900 гривень

Двокімнатна квартира – ідеальний варіант для маленької родини або людини, якій потрібен додатковий простір. У другій кімнаті можна приймати гостей, зробити робочий кабінет, мініспортзал чи майстерню для творчості.

Vesti.ua промоніторили ситуацію на ринку оренди. Ми дізналися, скільки коштує зняти квартиру і що пропонують за такі гроші. За статистикою ЛУН, середня ціна на оренду двокімнатної квартири 20 900 гривень за місяць. Що цікаво, тільки за пів року ціна виросла на 5 тисяч, бо ж ще у червні таку квартиру в середньому можна було орендувати за 15 100.

Скільки коштує орендувати двокімнатну квартиру у Львові - Фото 1

Найдешевша середня ціна оренди на Залізничному районі – 15 100 грн. Найдорожча буде на Галицькому районі – 21 100 гривень. Це дані за листопад.

Скільки коштує орендувати двокімнатну квартиру у Львові - Фото 2

За даними Dom.ria найбільше двокімнатних квартир пропонують за 18-20 тисяч гривень, на ринку аж 773 пропозицій. За таку ціну можна знайти чудову квартиру із сучасним ремонтом та усією необхідною технікою у новому ЖК. Або ж у в історичній частині міста, ок оця двушка на вулиці Глібова. Власники пропонують двоповерхове житло: на першому буде кухня та кімната, на другому – ще одна кімната та санвузол. Просять за це 600 доларів.

Скільки коштує орендувати двокімнатну квартиру у Львові - Фото 3

Від 9 до 13 тисяч – 225 пропозицій. Проте знайти комфортну квартиру можна й дешевше. Ось наприклад житло на вулиці Стрийська Франківського району, за яке просять 8 тисяч в місяць. Сам будинок цегляний, а опалення – централізоване. Але кімнати із приємним ремонтом та зручним розташуванням.

Скільки коштує орендувати двокімнатну квартиру у Львові - Фото 4
Джерело матеріала
loader
loader