Ви все, що у нас є: зірки дякують українським захисникам в День ЗСУ
Ви все, що у нас є: зірки дякують українським захисникам в День ЗСУ

Ви все, що у нас є: зірки дякують українським захисникам в День ЗСУ

Щороку 6 грудня відзначається День Збройних сил України. Сьогодні варто подякувати захисникам та захисницям, які боронять нашу землю та наближають омрієну перемогу.

До привітань з Днем ЗСУ вже долучилися українські знаменитості. Вони публічно подякували військовим та вшанували пам’ять тих, хто пішов на щиті у боротьбі за свободу України.

Привітання зірок з Днем ЗСУ

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво привітав зі святом всіх, хто служить у лавах ЗСУ, та зізнався, що саме в Україні він не відчуває страху.

Зараз дивляться

За словами Ектора, допомагати і жити в Україні – його найкраще рішення.

– Коли бачу, що в країні, в якій я готовий жити безкінечно, є люди, які готові покласти життя за неї… Це пробуджує. Бо тільки в Україні я зрозумів, як це бути живим. Попри всі біди, які впали на Україну, не відчуваю тут страху. Відчуваю, що найкраще рішення – допомагати і жити саме тут. Це все завдяки вам, хлопці і дівчата з ЗСУ. Ви пробуджуєте в мені українське коріння. Я вітаю вас усіх з святом. Усіх, хто в полоні, хто в окопі, хто в госпіталі. Ви все, що у нас є, – написав шеф-кухар.

Актор Тарас Цимбалюк наголосив, що День ЗСУ є значно вагомішим святом за Новий Рік чи Різдво.

– З Днем Збройних сил України! Низький уклін! Слава Героям! – написав він.

Артист Дмитро Монатик оприлюднив фрагмент свого виступу перед військовими та подякував всім захисникам та захисницям України.

– Від усієї душі вітаю наші Збройні сили України з професійним святом! Дякую за те, що кожного дня захищаєте наші землі та виборюєте перемогу вільної країни! Нехай святий Миколай оберігає кожну українську сім’ю, кожну українську захисницю та захисника! – написав Монатик.

Учасники гурту Антитіла наголосили, що потрібно вірити, підтримувати та допомогати українським воїнам. Тільки так Україне переможе у війні з РФ.

– Пам’ятаємо кожного і кожну, хто пішов на щиті у цій боротьбі, – додали учасники Антитіли.

Акторка Анна Саліванчук зазначила, що без ЗСУ не настав би новий день для українського народу.

– Не можливо усвідомити всю жертовність та сміливість вашої душі! Вітаємо вас з глибокою вдячністю та повагою! Ваша мужність та готовність служити нашій країні завжди були та будуть прикладом відданості та патріотизму для всього українського суспільства. Сьогодні цей день відзначається завдяки вам, – написала акторка.

Саліванчук побажала українським військовим завжди бути міцними та витривалими, незалежно від викликів, які виникають на шляху.

– Нехай рідні, близькі та весь український народ завжди будуть поруч, надаючи підтримку, любов та надійний тил. Ангельського щита та Божого захисту просимо для вас кожний день. Святкуйте цей день з гордістю, адже ви – справжні герої України, – додала Анна.

Учасники гурту Без Обмежень наголосили, що День ЗСУ – це найважливіше свято сьогодення.

– Безмірна вдячність за те, що вже стільки років виборюєте нашу з вами Незалежність! Вічна пам’ять усім Героям, що полягли за свободу України, – йдеться у пості.

До привітань з Днем ЗСУ долучилася і народна артистка України Софія Ротару. У сториз в Instagram вона традиційно оприлюднила картинку з нагоди свята.

Ротару

Фото: Софія Ротару/Instagram

Джерело матеріала
loader
loader