Простіше вже нікуди: суддя "Мастер Шеф" Ярославський поділився геніальним рецептом пирога
Простіше вже нікуди: суддя "Мастер Шеф" Ярославський поділився геніальним рецептом пирога

Простіше вже нікуди: суддя "Мастер Шеф" Ярославський поділився геніальним рецептом пирога

Цього разу на своїй сторінці в Instagram зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський показав, як приготувати неймовірний пиріг, у якому поєднуються листкове тісто, соковита груша та теплий сир.

Для цього рецепту "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти :

  • 500 г листкового тіста
  • 2-3 груші
  • 100 г сиру Брі (можна замінити камамбером або іншим вашим улюбленим плавким сиром)
  • 50 г Дор блю
  • лісовий горіх або мигдаль
  • мед
  • борошно на підпил тіста
  • чебрець або лаванда - за бажанням

Розморожене листкове тісто "Мастер Шеф" Володимир Ярославський розкачує в прямокутник товщиною приблизно 5 мм. З усіх країв трішечки надрізаємо тісто, а в середині робимо проколи виделкою.

Зверху змащуємо тісто яйцем і відправляємо в розігріту до 175 градусів духовку на 25 хвилин.

Грушу можна або просто почистити та нарізати дольками, але для найкращого результату "Мастер Шеф" Володимир Ярославський радить трішки проварити її в легко му цукровому сиропі з додаванням лимонного соку та спецій, можна також додати трішки вина.

Серединку готового тіста "Мастер Шеф" Володимир Ярославський трішки притискає руками і викладає туди вперемішку шматочки груші та сиру. Знову відправляємо пиріг у духовку при 175 градусах на 20 хвилин, щоб сир почав підрумʼянюватися.

Готовий пиріг посипаємо горішками, поливаємо медом і можна смакувати навіть гарячим.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader