Лежить на снігу: ЗМІ показали кадри з місця ліквідації Іллі Киви
Лежить на снігу: ЗМІ показали кадри з місця ліквідації Іллі Киви

Лежить на снігу: ЗМІ показали кадри з місця ліквідації Іллі Киви

За даними журналістів, ліквідація колишнього нардепа була однією з пріоритетних цілей українських спецслужб і готувалася протягом тривалого часу.

У мережі з'явилися кадри, на яких, як стверджується, зафіксовано місце смерті колишнього народного депутата України Іллі Ківи в Московській області. Відповідні фото і відео опублікувало агентство "РБК-Україна" 11 грудня.

Журналісти пишуть із посиланням на Службу безпеки України, що спецоперація з ліквідації Ківи готувалася протягом тривалого часу. В СБУ повідомили, що екснардепа довго "вели", вивчаючи маршрути його переміщення та інші деталі.

За словами джерел порталу, Кива був однією з пріоритетних цілей українських спецслужб. Повідомляють, що колишнього депутата ліквідували недалеко від місця, де він знімав пропагандистські відеоролики.

На оприлюднених кадрах можна побачити спостережний пункт, а також тіло, що лежить на снігу.

ЗМІ показали кадри з місця вбивства Киви

Смерть Киви: що відомо

Нагадаємо, 6 грудня російські ЗМІ повідомили, що в Росії помер ексдепутат Верховної ради Ілля Кива. Тіло виявили в Підмосков'ї.

За даними медіа, тіло екснардепа виявили в елітному заміському комплексі "ВеличЪ Country Club" у Підмосков'ї в РФ. Журналісти заявили, що він мав різану рану на правій скроні, на тілі — гематоми.

Пізніше росЗМІ уточнили, що на тілі Іллі Киви виявили два кульових поранення, а поруч було знайдено дві гільзи та патрон. Правоохоронці розглядають версію, що політика міг убити хтось із постояльців або співробітників готелю.

Теги за темою
СБУ фото смерть Вбивство
Джерело матеріала
loader
loader