Метінвест передав ГУР професійні тепловізійні приціли
Метінвест передав ГУР професійні тепловізійні приціли

Метінвест передав ГУР професійні тепловізійні приціли


Приціли можна встановлювати на кулемети та великокаліберні снайперські гвинтівки, вони стоять на озброєнні в країнах НАТО.

Бійці Головного управління розвідки отримали 10 професійних тепловізійних прицілів литовського виробника Brolis від компанії Метінвест. Про це пресслужба компанії у четвер, 14 грудня.

“Ці приціли можна встановлювати на кулемети та великокаліберні снайперські гвинтівки, вони стоять на озброєнні в країнах НАТО. Коштувала партія прицілів 3,5 млн грн, її передала розвідникам компанія Метінвест в рамках мілітарної ініціативи бізнесмена Ріната Ахметова Сталевий фронт”, – говориться в повідомленні.

В компанії додали, що дальність застосування прицілівскладає 2,7 км для виявлення цілі, 1,4 км – для розпізнавання, 1 км – для ідентифікації.

“10 тепловізійних прицілів на крупнокаліберну зброю ми передаємо підрозділам ГУР – ці хлопці виконують бойові завдання у гарячих точках нашої країни”, – прокоментував передачу допомоги керівник проектного офісу компанії Метінвест Олександр Водовіз.

У Brolis, своєю чергою, повідомили, що Росії та Білорусі ці приціли не продаються – це принципова позиція виробника.

Нагадаємо, наприкінці минулого місяця повідомлялося, що Метінвест передав купол РЕБ на передову під Авдіївку, а також 10 мікроавтобусів та 10 безпілотників Державній прикордонній службі.



Теги за темою
допомога
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader