У Києві продають мікроквартиру в 10,6 м²: який вигляд вона має зсередини
У Києві продають мікроквартиру в 10,6 м²: який вигляд вона має зсередини

У Києві продають мікроквартиру в 10,6 м²: який вигляд вона має зсередини

У такому скромному житлі навряд чи поміститься ліжко та шафа

У Дніпровському районі Києва продається смарт — квартира загальною площею 10,6 м². Власник просить за таке компактне житло 1166599 гривень і стверджує, що дана квартира є "готовим орендним бізнесом", який приноситиме стабільний дохід.

Оголошення про продажу смарт — квартири було розміщено на сайті OLX. Квартира має санвузол та кухонну зону. Знаходиться вона у Дніпровському районі столиці на вулиці Червоноткацькій 24А.

В оголошенні зазначено, що квартира знаходиться на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. У смарт-житло є кухонна зона, яка займає "цілих" 2,0 м ². Вона укомплектована міні-стінкою з кількома шафками та мийкою. Санвузол площею 1,7 м² складається з невеликої душової та унітазу. Сам житловий простір квартири займає 6,9 м².

Санвузол у столичній смарт-квартирі

Будинок знаходиться неподалік станції метро "Чернігівська" і він був зведений на місці старого "Аварійного містечка", збудованого військовополоненими німцями після Другої світової. Поруч знаходиться парк Кіото, ТРЦ, аптека, відділення банку, пошта і зупинка громадського транспорту. В оголошенні також зазначено, що у квартирі зроблено "сучасний та якісний ремонт".

Смарт-квартира у Києві
Смарт-квартира у Києві

Власник квартири зазначає, що через вдале розташування ця нерухомість є "готовим орендним бізнесом", оскільки близькість до метро забезпечує постійний потік клієнтів і "приноситиме власнику стабільний пасивний дохід щомісяця".

Ціна квартири складає 1 166 599 гривень і ця пропозиція представлена "без комісії".

Смарт-квартира у Києві

Варто зазначити, що для комфортного життя одному українцеві необхідно не менше 13,56 м² загальної площі, у тому числі житловий — 9 м². Це мінімальні характеристики житла, придатного для проживання однієї особи. Такі норми прописані у Житловому кодексі України.

Для довідки: Смарт — квартира — це компактне житло, яке по площі помітно поступається звичайним однокімнатним квартирам і є однією кімнатою з кількома міні — зонами.

Спочатку smart — квартири з’явилися в США і згодом почали мати великий попит по всьому світу. Люди цінують у такому міні-житлі компактність та доступність. Найчастіше міні-квартири використовують як тимчасове житло або хостел, де можна провести пару ночей.

Смарт-квартира розташовується на вулиці Червоноткацькій 24А

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що у Києві продають однокімнатну квартиру майже за півмільйона доларів (відео). Площа квартири складає 90 кв. Вона має дизайнерський ремонт, простору кухню-вітальню та одну спальню. Також тут є два вбиральні, два санвузли та тераса.

Теги за темою
Київ
Джерело матеріала
loader
loader