Це питання поваги: Джошуа розповів, кого підтримуватиме у бою Усик – Ф’юрі
Це питання поваги: Джошуа розповів, кого підтримуватиме у бою Усик – Ф’юрі

Це питання поваги: Джошуа розповів, кого підтримуватиме у бою Усик – Ф’юрі

Колишній володар чемпіонських поясів у надважкій вазі Ентоні Джошуа розповів, що не планує підтримувати свого співвітчизника Тайсона Ф’юрі у бою за звання абсолютного чемпіона світу у гевівейті проти українця Олександра Усика.

Джошуа в інтерв’ю TNT Sports Boxing сказав, що не знаю, хто переможе у цьому протистоянні, але він особисто вболіватиме за Усика, оскільки його співвітчизник неодноразово обливав його брудом.

— Я не знаю, хто переможе, але я безперечно перебуваю в команді Усика. Ф’юрі багато різних поганих речей говорить про мене. Це питання поваги. Я не можу підтримувати того, хто не поважає мене. Це було б дивно, тому я вболіватиму за того, хто поважає мене, – сказав Джошуа.

Британець двічі боксував з Олександром Усиком у вересні 2021 року, коли за очками втратив свої пояси WBA, WBO, IBF, IBO. Та у бою реванші влітку 2022 року, який також виграв Усик, але роздільним рішенням суддів.

Зараз дивляться

Що відомо про бій Усик – Ф’юрі

відбудеться 17 лютого 2024 року у столиці Саудівської Аравії – Ріяді.

На кону стоятимуть чотири пояси: три (WBA, WBO та IBF), якими володіє Усик, а також титул WBC Ф’юрі.

Спершу бій за абсолют у гевівейті мали провести 23 грудня 2023 року. Втім, після поєдинку Ф’юрі проти Френсіса Нганну було ухвалено рішення провести бій пізніше.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Теги за темою
Бокс Олександр Усик
Джерело матеріала
loader
loader