Морква по-корейськи: фудблогерка розсекретилаа мамин рецепт, перевірений роками
Морква по-корейськи: фудблогерка розсекретилаа мамин рецепт, перевірений роками

Морква по-корейськи: фудблогерка розсекретилаа мамин рецепт, перевірений роками

Цей рецепт моркви по-корейськи дозволяє приготувати її дуже швидко, пише Politeka.net.

«Провірений рецепт моєї мами і ми вже ним користуємось не один десяток років», - розповіла на своєму YouTube-каналі «Прості рецепти» фудблогерка Марія Щербатюк.

Для приготування моркви по-корейськи за цим рецептом необхідні такі інгредієнти: 750 г моркви, 1 ч.л солі, 2 ст.л цукру, 5 - 7 зубчиків часнику, 100 мл олії, 50 мл оцту, 1 ч.л кориандру, 1 ч.л чорного перцю.

Моркву миємо, очищаємо і натираємо на терці для моркви по-корейськи, часник видавлюємо через прес або натираємо на терці.

«Часничку додавайте стільки, скільки бажаєте. Якщо хочете більш пікантний і гостріший смак – додаєте більше. Якщо не любите – додаєте менше», - радить фудблогерка.

Простий рецепт моркви по-корейськи.

Наступний крок у приготуванні моркви по-корейськи – додаємо спеції, тобто коріандр, сіль, цукор, а також мелений чорний перець.

«Якщо хочете більш гостріший смак, можна додати перець чилі сушений», - порадила Марія.

Далі заливаємо майбутню моркву по-корейськи олією і оцтом. Перемішуємо салат.

Фудблогерка радить робити це руками – тоді морква пустить сік і він буде більш насиченим.

От і все, морква по-корейськи за швидким і простим рецептом готова!

Зазначимо, що кулінари радять смакувати морквою по-корейськи через як мінімум через 12 годин після приготування або навіть через добу.

Так морква по-корейськи замаринується і буде мати неперевершений смак.

Останні новини України:

Квашена капуста за три дні - "Мастер Шеф" Клопотенко дав максимально простиій і перевірений рецепт.

"Лінивий" оселедець під шубою: супер простий рецепт смачної закуски.

Енергія на весь день - Руслана Лижичко видала рецепт свого чудодійного напою.

Джерело матеріала
loader
loader