/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2Fde6f88ffcf0c4c3adc0e2d3d651ee873.jpg)
Ксенія Мішина розповіла елементарний рецепт печива: всього з трьох інгредієнтів
Наприклад, Ксенія Мішина може приготувати на сніданок навіть печиво, пише Politeka.net. Але тільки з простих і корисних інгредієнтів.
Так, для приготування печива за цим рецептом Ксенія Мішина радить взяти такі інгредієнти: два банана, 1,5 склянки вівсяної крупи, кунжут.
Хід приготування печива за рецептом Ксенії Мішіної, про який вона розповіла на своїй сторінці в Інстаграм, дуже простий.
Спочатку необхідно розім’яти виделкою банани. Потім додати вівсяні пластівці та кунжут і ретельно перемішати до однорідної консистенції.
Якщо є бажання, можна додати родзинки або волоські горіхи з медом.
Формуємо печиво мокрими руками і викладаємо на пергамент.
Вівсяне печиво з бананом за рецептом Ксенії Мішиної випікаємо в духовці приблизно 40 хвилин.
«Зраночку печиво: два банана, вівсяна крупа, кунжут. 40 хвилин в духовку», - розповідала Ксенія Мішина.
Зазначимо, що за бажанням у вівсяне печиво також можна додати шоколад або родзинки.
Пластівці для печива можна подрібнити в чаші блендера.
Зазначимо, що Ксенія Мішина розповіла, як за чотири місяці схудла на 12 кілограмів.
«Я працювала з дуже класною командою кваліфікованих людей, менторів, які допомагали, спостерігали, які вели мене. Насправді, все настільки просто. Але, просто треба робити. Ми звикли до того, щоб все ускладнювати і вестись на те, на що не треба", - зазначала Ксенія Мішина.
За словами Ксенії Мішиної, харчування - це найважливіша складова на шляху до бажаної фігури.
«Є фізичний голод, а є психологічний голод. Дуже важливо навчитися відрізняти, ти дійсно зараз голодна, чи щось зараз сталося, якась ситуація, після якої ти захотіла поїсти», - пояснювала Ксенія Мішина.
Останні новини України:
"Завжди на нашому столі": секрети ідеального сніданку від Руслани Лижичко.
Настя Приходько показала, що швидко і просто можна приготувати з перестиглих бананів.
Піца на сковороді за п'ять хвилин: новий рецепт швидкого сніданку.

