Це резонансна подія: ГУР про спроби прослухати розмови Залужного
Це резонансна подія: ГУР про спроби прослухати розмови Залужного

Це резонансна подія: ГУР про спроби прослухати розмови Залужного

Виявлення пристрою для прослуховування розмов у кабінеті головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного – це резонансна подія. Українська розвідка чекає на результати розслідування.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі національного інформаційного телемарафону Єдині новини.

– Контррозвідувальні органи мають розібратися і встановити істину в цій ситуації. Триває війна. Ворог намагається у різноманітний спосіб отримати інформацію, вивчати наші плани. Подібні інструменти дешевші, часто економлять величезну кількість ресурсів, зокрема, на полі бою, – сказав Юсов.

За словами представника розвідки, всьому українському суспільству потрібно бути дуже уважними. Водночас ГУР Міноборони чекає на результати розслідування, зазначив Юсов.

Зараз дивляться

Прослушка в кабінеті Залужного

Ввечері 17 грудня стало відомо, що в одному з потенційних місць дислокації головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного знайшли пристрій для прослуховування і запису розмов. Йдеться про мікрофон саморобного виробництва.

За інформацією журналістів, прослушку знайшли не лише в Залужного, а й у кабінеті його особистого помічника Костянтина Бушуєва. Наразі триває розслідування, в рамках якого планують встановити всі обставини події.

Хочеш відпочити? Заходь на Факти.GAMES!
Джерело матеріала
loader
loader