Колишня дружина Остапчука претендує на половину їхнього будинку
Колишня дружина Остапчука претендує на половину їхнього будинку

Колишня дружина Остапчука претендує на половину їхнього будинку

За словами колишньої дружини Остапчук не хоче ділитися майном

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк, котра зараз живе в Австрії, розповіла, скільки витрачає грошей на місяць, та як вона розділила майно з колишнім чоловіком.

Джерело: проєкт "33 запитання від Люкс ФМ" із Женею Фешаком

Докладніше:

З початком повномасштабного  вторгнення Христина Горняк припинила свою нотаріальну діяльність і переїхала до Відня. За її словами в Австрії вона витрачає на місяць близько 3 тисяч євро. Каже, що за аренду маленької квартири (53 квадратних метри) вона сплачує у новобудові 1350 євро. 

При цьому суперечки навколо недобудованого будинку колишнього подружжя Остапчуків в елітному котеджному містечку "Золоче Прованс" під Києвом не припиняються.

Христина ексклюзивно зізналася Жені Фешаку про те, що Володимир так і не зв'язався з нею, щоб вирішити питання щодо поділу нерухомості.

Цитата:

"Спір щодо цього поки що не вирішений. Цей будинок ми будували разом у шлюбі. Вкладали в нього порівну. Кожен знав, за що відповідає і платить. У нас був розподілений бюджет. Я казала, що хотіла б бути утриманкою (сміється). Але наразі такою не була. Завжди працювала. Але за законом, навіть якщо жінка не працює, все одно це (будинок) є спільним майном подружжя. Однак мій колишній чоловік вважає, що мені нічого не належить. Продовжив там ремонт з новою половинкою", - говорить Христина Горняк.

Читайте також:

Джерело матеріала
loader
loader