Дружина Ракицького мріє заспівати пісню про фанів "Шахтаря" в Донецьку
Дружина Ракицького мріє заспівати пісню про фанів "Шахтаря" в Донецьку

Дружина Ракицького мріє заспівати пісню про фанів "Шахтаря" в Донецьку

Ольга Ракицька вперше записала композицію про футбол

Дружина Ярослава Ракицького співачка Ольга має в доробку багато пісень, але вперше записала композицію про футбол, яка була представлена на матчі Ліги чемпіонів.

Джерело: Український футбол

Цитати Ольги Ракицької

Про творчий колектив, який працював над піснею:

"Є прекрасні творчі люди, з якими я працюю. У серпні я придумала ідею "Помаранчевого серця", написала слова і музику. Звернулася до своєї подруги, відомої української композиторки Олі Бажаної, і ми допрацювали музику на студії. Потім із саундпродюсером Алексом Бабченком записали пісню.

Про пісні про футбол:

"Ні, ніколи до цього в мене не було пісень про футбол. Але мій чоловік Ярослав Ракицький більше 10 років грає за Шахтар, а в клубі опинився ще раніше. Він пройшов кожну сходинку в клубі - академію, юнацький склад, Шахтар-3, дубль, основна команда. І, ви знаєте, я відчуваю, що весь час була поруч і ніби також із ним це все пройшла. Тому пісня про футбол - це від душі, від пережитого. Ті, хто також має стосунок до цієї прекрасної гри, гадаю, впізнають і зрозуміють багато емоцій і думок, які закладені в "Помаранчеве серце".

Про пісню "Моє місто", присвячену Донецьку:

"Ця пісня написана ще 9 років тому, того року, коли ми переїхали з Донецька до Києва. З того моменту і почалася моя музична кар'єра. Спочатку я виступала на різних заходах, фестивалях. І вже тоді, до речі, у мене з'явилася перша україномовна пісня - "Полетіли". Саме тоді ми познайомилися з продюсером Михайлом Ясинським - ми почали співпрацювати і на наступних записах.

"Моє місто" - це пісня, яка записана за безпосередніми життєвими переживаннями. Завдяки Олі Бажаній, з якою ми познайомилися, під час наших бесід у студії виникла ідея саме такої пісні - присвяти рідному місту".

Джерело матеріала
loader
loader