Найбільша приватна медична мережа України поновлює безоплатну хірургію для поранених військових та цивільних
Найбільша приватна медична мережа України поновлює безоплатну хірургію для поранених військових та цивільних

Найбільша приватна медична мережа України поновлює безоплатну хірургію для поранених військових та цивільних

З 18 грудня 2023 року до 15 травня 2024 року українці можуть отримати безоплатну хірургічну та реабілітаційну допомогу в лікувально-діагностичному центрі «Добробут» на вул. Сім’ї Ідзиковських, 3. Програма реалізувається за підтримки міжнародного фонду Direct Relief.

Хірургічну допомогу безоплатно можуть отримати військові й цивільні громадяни з пораненнями і травмами внаслідок воєнних дій, а також діти військових – як планову, так і ургентну. Для військових також діє програма безоплатної фізичної реабілітації після травм, отриманих під час бойових дій. 

«Добробут» співпрацює з фондом Direct Relief від квітня 2022 року. Завдяки цьому безоплатну медичну допомогу у лікувально-діагностичному центрі за цей час отримали понад 2,3 тис пацієнтів. Хірурги «Добробуту» за підтримки американського партнера виконали майже 1 тис. операцій.  

«Другий рік поспіль наша мережа співпрацює з міжнародною благодійною організацією Direct Relief, аби мати можливість лікувати тих, хто зараз найбільше цього потребує. Тож ми раді, що наступні півроку, з грудня по травень, ми продовжимо надавати безоплатну хірургічну допомогу вже не тільки пораненим військовим та цивільним громадянам, а й дітям військових», – зазначає операційний директор лікувально-діагностичного центру «Добробут» Лідія Подкопаєва

«Добробут» – одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж, до її складу входять 15 медичних центрів в Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей та дорослих за понад 75 медичними напрямками. Щороку фахівці «Добробуту» проводять понад 7 тис. операцій. У мережі працюють понад 2800 співробітників.

Кількість місць у програмі безоплатної хірургічної та реабілітаційної допомоги обмежена. Щоб отримати допомогу, потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контакт-центру «Добробуту» за номерами (097) 495 2 888, (050) 495 2 888, (044) 495 2 888. Заявки розглядає спеціальна медична комісія. 

Джерело матеріала
loader
loader