Данілов обіцяє “приємні новини” щодо боєприпасів
Данілов обіцяє “приємні новини” щодо боєприпасів

Данілов обіцяє “приємні новини” щодо боєприпасів


Українська промисловість активно нарощують виробництво боєприпасів. Працюють не тільки підприємства державної форми власності, а й приватні компанії.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що союзники Києва, а також українська промисловість активно нарощують виробництво боєприпасів. Найближчим часом можна чекати дуже приємних новин з цього приводу. Про це він сказав під час телемарафону.

“Ви знаєте, що на сьогодні розгортається виробництво і в країнах-партнерах. Більше того я не можу багато видавати інформації відносно того, що відбувається на території нашої країни. Але дам невеликий спойлер: найближчим часом у нас будуть дуже приємні новини саме з цього приводу”, – зазначив Данілов.

За словами секретаря РНБО, працюють не тільки підприємства державної форми власності, а й приватні компанії, які максимально розуміють, що найближчі 10-15-20 років світ буде знаходиться в турбулентності і все, що стосується військово-промислового комплексу буде не зайвим на промислових ринках.

Раніше повідомлялося, що Україна та США спільно вироблятимуть системи ППО та зброю для потреб ЗСУ, також британські компанії уклали з Україною низку оборонних угод.

Нагадаємо, обсяги виробництва українського військово-промислового комплексу (ВПК) у 2023 році зросли втричі порівняно з 2022 роком. Крім того, у 2024 році очікується збільшення ще в шість разів.



Джерело матеріала
loader
loader